Blogovi

Tradicionalni subotnji post (nedjelja): Nfu.Oh # 51, 52, 59

Dobro došli!
Zovem se Nastya i ja sam "manijak sljubke"))) Konačno sam svoju zbirku sljubki proširio s još tri primjerka. Ranije sam takve lakove doživljavao samo kao premaz drugim tamnijim / svjetlijim lakom, ali moje je mišljenje bilo suđeno promijeniti. Pojedinosti i moje dojmove ispod rezanja.
Dobro došli!

Moram odmah reći, koristim solo podatke sretan. Na svim swatchima oni su predstavljeni kao neovisni proizvod.

1. Nfu.Oh # 51

Prekrasna sljubica u boci i na noktima. Nanosi se dobro, zbog prikladnog kista. Kad sam testirao lak na jednom noktu (lakiran je Chanel Sky Line), svidio mi se efekt, pa sam koristio Smart Enamel kao bazu za izravnavanje, jer ima izražen mliječni nijansu, a djeluje kao baza i supstrat.
Baza ljubičasto-ljubičaste boje sadrži sljubku koja svjetluca i igra se pod bilo kojim kutom svjetlosti. Stvara se vrlo lijep efekt. Na ovoj slici vidljiva je baza boja laka, jer na ostalim fotografijama to nije baš uočljivo zbog igranja same sljubke. Prikaz u boji - sto posto pogodak. Također se može primijetiti da pored miševa, u laku ima i zlatni svjetlucavi sjaj.
Lak se nanosi u dva sloja, jer jedno mi jednostavno nije dovoljno. Mislim da će to biti moguće napraviti na podlozi druge boje. Boja je jednostavno fenomenalna, sljubka svjetluca s bezbroj nijansi i stvara se osjećaj nestvarnog na noktima. Što se mene tiče, sljubka je vrlo pogodna za svaki dan. Iz vlastitog iskustva bio sam uvjeren da su lakovi ove vrste vrlo dobri u jesen / zimi, kada obilje tamnih nijansi ponekad bude depresivno, no ljeti ima puno svijetlih lakova.
Sreća sa mica solo nosim ne više od 4 dana, jer baza je još uvijek žele, i može brzo skliznuti vrhove noktiju, ali na tamnim / svijetlim lakovima može se duže nositi, jer naprotiv, produžuje život manikuri.
Pa, sada je najzanimljiviji swatch:
Na prozoru, kao i obično - bez sunca:

Izvana (dnevno svjetlo):

Unatoč činjenici da sam naslikala "guzu" na noktu, INM Out The Door sušenjem je uspio izvući lak sa njegovih vrhova (definitivno sam jedini, ona je omiljena među svim lakomanijacima):
Čini mi se da je ovo pravi jesenski lak:

trošak: 11, 25 $
Ocjenjivanje: nesumnjivo 5

2. Nfu.Oh # 52

Ohhh, ovo mi je najdraže)
Plavo-ljubičasta baza uključuje prekrasnu zeleno-plavu sljubku. Sjajni kozmetički lak. Ovo je, ne bojim se reći, remek-djelo u mojoj kolekciji lakova ove vrste. Bila je vrlo uspješna u kreativcima. Ono što je najvažnije, izgleda točno kao bočica na noktima. Bolje je nositi ga solo, tamne boje podloge jednostavno će ubiti cijelu boju i prijelaz zeleno-plave nijanse u ljubičasto-plavu.
Ponavljam, četkica je udobna, pa smatram da je nanošenje laka besprijekorno. Lako mi je iz prvog sloja nacrtati polukrug kraj kutikule. Lak nosim u dva sloja ispod vrha. Sušenje je dovoljno brzo, 5-7 minuta, drugi sloj se uvijek osuši vrhom. Otpor 3-4 dana.
Pogledajmo ovaj lak na djelu:
Prolazite pored prozora, bez sunca:
Mislim da je jasno da laku ne treba podloga - ni u kojem slučaju!

Na ulici bez sunca (prevladava ista ultraljubičasta nijansa):
A trećeg dana sunce je izlazilo:
Ovaj je swatch također izrađen tijekom dana, ali nekako je bio potpuno mračan, pod električnim osvjetljenjem lak je izgledao potpuno isto, tj. tamnije.

trošak: 11, 25 $
Ocjenjivanje: 5
Nadam se da još niste umorni?

3. Nfu.Oh # 59

Prilikom odabira ovog laka, dugo sam sumnjala da li mi treba ili ne. Bacio sam ga u koš, da tako kažem, da bih dovršio narudžbu) Rezultat me se dojmio.
Iridescentno sa svim bojama duge, sljubka lebdi u bazi, a to je trešnja. Izvrsno. Sve tehničke karakteristike slične su onima prethodna dva laka, tako da nema smisla ponavljati.
Ova se ljepota nanosi tvrđe od gore navedene, gušća je i zaista, poput pekmeza))) Pazite na swatch?

Prava jesen, pad listova na vrhovima noktiju)

Flertujem)

trošak: 11, 25 $
Ocjenjivanje: naravno 5
Na svim mjestima: baza - pametna caklina, 2 sloja laka, gornji dio - INM Out The Door
Prilikom pisanja posta, doživio sam puno zadovoljstva. Djevojke, toliko me je slomilo i zakačilo (htjela sam pisati postove o svakom laku zasebno, ali patila sam i sada ovaj post predstavim vašem sudu)))))
Nadam se da ste bili zainteresirani?
Budite sretni!
Nastya.

Loading...