Blogovi

Malo Dermosil proizvoda

Bok
Želim malo pregledati proizvode Dermosil.
Prvo - samo sam htio isprobati nešto novo i drugo, u vrijeme narudžbe postojali su popusti na mjestu i kako kažu ... počelo je.

Ovi proizvodi su proizvedeni u Finskoj i još uvijek nisu baš popularni, jer sam na nju pronašao jako, jako malo recenzija, ali znatiželja je poprimila i odlučio sam je isprobati.
Sastav ovih proizvoda može se naći na službenim web stranicama.
Sve testirano 2 mjeseca.
1. Pjena za čišćenje normalne i suhe kože


Moje mišljenje:
Ova pjena je samo čudo. "Jednostavna" šminka se jako dobro ispere, vodootpornom - to je komplicirano. Miris je poput parfumiranog sapuna, nije nametljiv i pomalo ugodan. Pjena je vrlo meka, jednostavno prozračna. Vrlo dobro čisti kožu, diše direktno ili nešto slično. Vrlo osvježavajuće. Koža se ne zateže, nema neugodnih senzacija.
Ocjena: 5+
Cijena: 290 r.

2. Hranjiva krema za tijelo Lingonberry


Moje mišljenje:
Krema dostojna. Ne znam kako miris jagoda, ali ovaj miris uopće nije opsesivan, dugo se ne zadržava na koži. Krema se dobro upija, njeguje i vlaži kožu. Ne ostavlja ljepljivost i nelagodu. Dobro uklanja bilo kakve pilinge.
Ocjena: 5
Cijena: 320 r.

3. Dnevna krema za lice Multi-Vitamin


Moje mišljenje:
Hm. Krema me malo zbunjivala. Rok trajanja i dalje omogućuje korištenje ove kreme, ali miris govori suprotno. Kao da je hrpu godina ležao u skladištu. Prilično nije lijepo. Pokušao sam je nanijeti na lice, ali zbog njenog mirisa dugo nisam mogao hodati po njoj, morao sam se oprati. Možda sam upravo to shvatio ... ne znam. Dakle, ne mogu reći o svojim osjećajima.
Ocjena: 1
Cijena: 290 r.

4. Krema za zagrijavanje krema


Moje mišljenje:
Decentna krema. S tako ugodnim mirisom mentola umjereno. Prvi put nakon nanošenja malo se ohladi, tada se tiho osjeća toplina. Naručila sam ga kad me boli donji dio leđa, krema je malo pomogla, nakon tjedan dana korištenja bol je nestala. Hladi umorne noge nakon duge šetnje.
Ocjena: 5
Cijena: 300 r.

5. Gel za učvršćivanje kose


Moje mišljenje:
Dobar je gel, ali ima jedno „ALI“, nije dobar prijatelj sa suhom problematičnom kosom ili, točnije, sa osušenim krajevima kose (kao u mom slučaju). Vrlo dobro se nanosi na korijenje, ne lijepi se, ne čini teže, nakon polaganja daje kosi kod korijena dodatni volumen, ali ako ga stavim na vrhove, učinak postaje potpuno suprotan, oni postaju tanji, lijepe se i teško ih je češljati.
Vjerujem da ako je kosa u normalnom stanju, tada će se i drugačije ponašati.
Ocjena: 4
Cijena: 360 p.

6. Duboki mineralni puder za tamnu kožu sa bež nijansom
Moje mišljenje:
Ohhhh, ovaj prah je samo čudo!
Ovaj puder nema (po mom mišljenju) nikakvu boju, budući da sam uzeo najmračniju boju u liniji, a na svom blijedom licu nisam primijetio nikakve promjene, ali zbog toga savršeno matira moje sezonsko masno čelo, nakon nanošenja nema praškastog lica (apsolutno je ne vidim). Dobro drži tonalnu bazu ili korektor kad ne želite preopteretiti lice tonom. Nema mirisa.
Ocjena: 5+
Cijena: 440 p.

Kako me gleda (gotovo je nevidljivo):
tO (samo krema za lice)

nakon (Ja je uopće ne vidim, a vi?)

7. Sunčane kuglice u prahu za brončani sjaj
Moje mišljenje:
Vrlo dobre kuglice. Kuglice imaju malu shimeru, ali nakon nanošenja ovog pudera na lice, on je apsolutno nevidljiv ... nešto blista, ali samo s vrlo, vrlo bliske udaljenosti i na suncu.
Ja ga nanosim, ponekad kao neovisni proizvod, a ponekad na jagodice. Daje koži svijetlu nijansu tena. Otporom - 6-8 sati, zatim polako nestaje.
Ima neupadljiv miris, jedva primjetljiv, ali nakon nanošenja to se apsolutno ne osjeća na licu.
Ocjena: 5
Cijena: 440 p.

Kako to izgleda na meni:
obrazi:
Cijelo lice:

Provjerimo uzorke koje sam pokušao:
2 sonde temelja Dermosil temelj u tamnoj i bež boji i 2 sonde dnevne kreme u boji Dermosil u fer i srednjojMoje mišljenje:
Osnova: pomalo gusta (ili prilično suha), ne leži baš dobro (imam suhu kožu), naglašava piling na licu i začepljuje se u mojim porama te nestaje negdje, lice koje je prije naneseno, nakon istog gola
Tonirana krema: izgleda kao obična krema s blagim nijansama, nije vidljiva na licu (možete reći - općenito, nanosila je srednju nijansu) nakon nanošenja - ne skriva ništa i nema nagovještaja o bilo kojoj sjeni, samo dobra hidratacija kože i to je to
Za mene je to besmislen proizvod.
Tonalni rezultat: 3
Cijena: 440 p.
Ocjena krema za ocjenjivanje: 3
Cijena: 260 p.

Na meni: (na licu ga uopće ne možete vidjeti, ako je samo ljuštenje mosta nosa podcrtano na bež strani)

Hvala na pažnji.

Loading...