Blogovi

Moj standard za pranje proizvoda danas

Pozdrav, lijepe djevojke!
Podnosi li vaša koža dobro pranje vodom? Onda je moj post za vas!
Pranje treba obaviti uzimajući u obzir tipične i starosne značajke kože. Ovdje su sve važne, i voda i kvaliteta korištene kozmetike. Voda ne smije biti pretjerano topla ili hladna. Prilikom pranja pretjerano vrućom vodom riskirate da napravite rozaceu, a prilikom pranja hladnom vodom krvne žile postaju uže, a kao rezultat toga koža postaje blijeda, postaje lepršava, suha, naborana i mršava. Uz to, i topla i hladna voda ometaju rad lojnih žlijezda. Stoga, ako je koža sklona suhoći ili normalnom tipu, tome pripisujem svoju kožu - zimi ili mješovitim tipom, ona ljeti postaje takva, plus prisutnost rozacee, tada lice trebate oprati vodom sobne temperature (25-30 stupnjeva), upravo na toj temperaturi instaliran i moj "termostat". Dakle, ovo je moje osnovno pravilo - kako! A sada - s čime!
Odabrao sam ta dva alata i zajedno ih koristim već više od godinu dana. I s odgovornošću mogu reći da je moja koža zadovoljna.

1. Shiseido Benefiance ekstra kremasta pjena za čišćenje - pjena za čišćenje s kremastom teksturom.

Ovo je moje večernje pranje.
Slažem se s onima koji za pranje odabiru Shiseido pjene. Posljednje tri godine sam odabrao Benefiance Extra kremastu pjenu za čišćenje. Namijenjen je normalnoj i suhoj koži, stoga je pogodan i za starenje kože. Smještena je u epruveti od 125 ml, ima gustu kremastu konzistenciju s malim i rijetkim zrncima bež boje. Proizvođač piše da su to granule koje sadrže biohijaluronsku kiselinu, kao i L-serin - koji koži daje glatkoću. Svi proizvodi Benefiance serije su ažurirani, a ova pjena nije iznimka. Dodavanje hijaluronske kiseline u pjenu možda je glavna inovacija u receptu. Iako se činilo da je aplikacija, nisam baš primijetio razliku između stare i nove verzije, osim što se cijev počela ugodnije otvarati, poklopac se počeo povlačiti i prije nego što se odvrnuo, ali miris se promijenio, postao je izraženiji i ugodniji.
Mnogi Shiseido proizvodi, uključujući Benefiance seriju, imaju prilično dug rok trajanja. I to zahvaljujući pažljivom pakiranju i materijalima koji se u njemu koriste. Pakiranje je općenito gusto i pouzdano. S jedne strane, takva je cijev vrlo higijenska, a s druge strane dolazi vrijeme kada je vrlo teško istisnuti proizvod iz nje. A kad izrežete epruvetu, vidjet ćete da je sadržaj i dalje pun, tjedan za dvije upotrebe. No, unatoč tome, pjena je vrlo ekonomična, cijev traje gotovo godinu dana. Posljednju, uz svakodnevno pranje večeri, koristio sam 10,5 mjeseci. Ali ovaj iznos mi je dovoljan da temeljito operem lice:

Ovu količinu kreme nanosim na mokro lice, a kada je u kontaktu s vodom pretvara se u nježnu kremastu pjenu, koja se izuzetno ugodno distribuira na licu i vratu. Zrno koje je u kremi osjetite samo prvih deset sekundi, zatim se otopi i to je sve ... Nema efekta pilinga, pa se ne možete bojati osjetljive ili sklonije rozacee kože. Pjena ima snažan, bombonsko-karamelni miris, sviđa mi se. Kod ispiranja koža ne ostaje.
Čišćenje je nježno i temeljito. Ova pjena savršeno uklanja čak i postojanu šminku. O šminki s očiju, ne mogu ništa reći jer Izvadim ga prije pranja, posebno dizajniran za ovo sredstvo. Nakon pranja ne ostaje zategnutost kože, ne pukne, ali istovremeno, potpuni osjećaj čistoće na njenoj površini. A brišete li kožu tonikom, možete se uvjeriti sami.
Sve, koža je spremna za daljnju njegu.
Ocjenjivanje: 5!
cijena: oko 1650 rubalja na VIP kartici u IDB-u. (cijena je poprilična, ali uzimajući u obzir ekonomiju, sasvim je prihvatljiva)

2. Caudalie instant pjenasto sredstvo za čišćenje - Sredstvo za čišćenje.

Ovo je moje jutarnje pranje.
S obzirom na to da je Shiseido pjena prejako sredstvo za čišćenje, a ujutro koža nema nečistoće koje su na njoj prisutne na kraju dana, krenuo sam u potragu za jutarnjim pranjem. Prošao sam mnogo, ali nekako nije uspjelo. I ovdje, kod kozmetičara, počele su se pojavljivati ​​mnoge recenzije ovog moussea i odlučio sam - trebao bih pokušati. Kupio i samo se zaljubio u njega!
To je upravo ono što vam treba ujutro. Prvo, prekrasan travnati miris, poput mirisa iz same prirode, ovo vam nikad neće uzrokovati stres, već samo jednu pozitivnu emociju. Drugo, vrlo meka pjena za omatanje, koja čak i u očima neće istisnuti suzu s vas. Zašto su vam ujutro potrebne crvene oči, mrlje suza? Treće, kao rezultat - očistite baršunastu kožu bez posebnih znakova zatezanja.
Pjena se nalazi u bočici od 150 ml s vrlo prikladnom pumpicom koja vam daje dio gotove pjene, a dva od tih porcija bit će vam dovoljna da ujutro operete lice i vrat. Pa, ako ne, možete ga dovršiti samo laganim pritiskom.
Evo jedne posluživanja musa:
U vezi s ovom opskrbom, potrošnja je srednje ekonomična, prva bočica za 3 mjeseca korištenja bila mi je dovoljna.
Naravno, pokušao sam koristiti ovaj mousse navečer, ali rezultat nije bio u njegovu korist, on uklanja šminku vrlo slabo, pa čak i s volumenom od dva do tri pritiska pumpe. Ideja nije uspjela, a navečer sam se vratio u Shiseido pjenu. Inače ne mogu pogriješiti s ovim mousseom. I zato, čim je prva boca počela završiti, odmah sam kupio drugu.
Ocjenjivanje: da sam ovaj mousse ocijenio samo mousseom za čišćenje, teško bih ga dostigao - 4, ali od tada Smatram to sredstvom za jednostavno jutarnje pranje, onda sam ga u ovu zamjenu stavio - 5.
cijena: oko 850 rubalja VIP karticom u IDB-u (ali ovaj se mousse može kupiti jeftinije jer često sudjeluje u promocijama i popustima)
Pa, to je vjerojatno sve. Iako je ovo moj standard pranja. Iako će ... vrijeme će pokazati, odjednom želim nešto novo. Hvala na čitanju.
Rita.

Pogledajte video: Kako škole zarađuju od osiguranja učenika? (Travanj 2020).

Loading...