Blogovi

Višenamjenski Lioele multi-morski alge (uključujući više od 90% ekstrakta seewood-a)

Mali pregled multifunkcijskog gela korejske marke Lioele.

Lioele multifunkcionalni gel od morskih algi - Lioele multi-funkcijski gel za morske trave (uključujući više od 90% ekstrakta seewood-a). Volumen 100 gr.
Što nam proizvođač kaže (besplatan prijevod Googlea i mene): "Ovo je višenamjenski proizvod koji može djelovati kao tonik, ovlaživač ili noćna maska ​​- sve u jednom. Sadrži 90% koncentracije morskih algi i ostalih morskih ekstrakata. Ovaj gel ne sadrži Pomaže ojačati kožu, povećati regeneraciju stanica i umiriti osjetljivu kožu. Ovaj proizvod je specijaliziran za hlađenje kože kako bi koža bila mlada i zdrava. Preporučuje se čuvati na tamnom i hladnom mjestu, jer gel sadrži toliko prirodnih sastojaka.
Sve što proizvođač kaže je istina.
Gel je žute boje, ima vrlo laganu teksturu, brzo se upija, vlaži kožu i ne stvara efekt saune. Ugodna aroma nečeg vodenastog je vrlo ugodna i gotovo neprimjetna. Kupio sam ga posebno za ljeto, jer ljeti moja kombinirana koža postaje dovoljno masna i svako sredstvo na njoj stvara učinak filma. Evo, toga nema na vidiku))).
Nije komedogen, samoprovjeren, ne pomažu ni crne točke. Vlaži kožu praskom. Osjeti nakon nanošenja, kao da se voda gusto gnojila po koži i sada ona prska tamo, ležeći u debelim kapljicama. Ne mogu reći ni kakav je to osjećaj, ali na koži je vrlo ugodan, puno bolji od bilo koje magle na licu. Vrlo osvježavajuće. Ne mogu reći ništa o izjednačavanju tena, ali jako dobro smiruje kožu. Crvenilo s njim prolazi mnogo brže. Proizvođač savjetuje da ga koristite kao kremu za tijelo nakon sunčanja, ali nisam je isprobao, jer je njegova glavna funkcija bila vlaženje kože lica, ali mislim da je s takvim industrijskim količinama to sasvim moguće. Plus prilično niska cijena od 17,5 dolara za 100 grama.
Što još dodati. Koristim ga već skoro tri mjeseca i tek je napola gotov (stavljam ga na lice i vrat). Zato mislim da je vrijeme da ga isprobam na dekolteu, inače mi nikad neće završiti))). Prilikom korištenja postoji blagi učinak hlađenja na koži, ali traje samo 5-10 sekundi, iako ga ne držim u hladnjaku, vjerojatno će trebati duže nakon hlađenja. U kompletu dolazi vrlo lijepa žlica, što korištenje gela čini još prikladnijim. Samo sam zaljubljen u ovaj gel i preporučujem ga osobama s bilo kojom kožom.
struktura

Trajanje upotrebe: 3 mjeseca.
Cijena: 17,5 USD
Ocjena: 5 ++++ i sljedećeg ljeta sigurno ću ga ponovo kupiti.

Loading...