Blogovi

MAC sjenilo za prozore Refill Pan Recenzije

Jednom sam htjela isprobati mat sjenilo na sebi i odlučila sam da ih je najlakši način pronaći u M.A.C. Tako se dvostruko poznavanje za mene dogodilo odmah - i s matiranom teksturom, i sa sjenama ove marke. Skupio sam malu paletu prirodnih nijansi - bež, smeđe i crne: Blanc Type, Omega, Mystery i Carbon.


Tako izgledaju ovako:

Nazivi cvijeća prema lokaciji odgovaraju gornjoj slici.

Detaljno mišljenje: Sjene su potpuno mat, biram ih za mirnu, svakodnevnu šminku. Dobro se uklapaju na kapke, ne praše se, ne drobe. Pigmentacija je također dobra, sve su boje na kapcima vidljive, nema potrebe pogađati jesam li nanijela ovu ili onu boju već ili ne. Nisu zapečene na nuli, možete izglađivati ​​granice, ali bolje je točno nanijeti tamne nijanse. Stavim ga na bazu, drže ih 8-9 sati, ali ono što mi se ne sviđa je da se sjene duž nabora kapka malo ispucaju do sredine dana. Naravno, to je primjetno samo "u lupi", ali to mi se baš i ne sviđa.
Posebna pažnja zaslužuje nijansu Omega. Sjajne sam kože i savršeno mi odgovara za crtanje prirodne sjene: u nabora vjeđe (za nevidljivu šminku), na boku nosa, na jagodicama (ali to nije baš prikladno zbog male dijagonale nadopunjavanja)
Na kraju ću reći da su mi dosad dovoljne mat sjene, nisam postao obožavatelj ove teksture, ali definitivno ću isprobati Mack sjene drugih tekstura!

Blanc Type za cijeli kapak + Omega naboran (želim napomenuti da je moja boja kapka ružičasta)Ista + Misterije u nabora


Ovdje možete vidjeti kako su sjene malo pukle u naborima.

Isti + Carbon potamnjuje ugao i eyelinerOpći prikaz posljednje mogućnosti:
Carbon kao eyeliner (na prvoj fotografiji Blanc Type za cijeli očni kapak + Omega plisiran)cijena: 530 str. za svako punjenje + 330 p. za paletu
Ocjenjivanje: 4+
Period ispitivanja: gotovo 2 godine

Pogledajte video: Computational Thinking - Computer Science for Business Leaders 2016 (Travanj 2020).

Loading...