Blogovi

Ljepota u korzetu i graciozan macho

Dobar dan lijepe ljepotice!
Ovaj je post nastavak mog prethodnog posta na Nfu.Oh. Evo ga, koji nije vidio ...
Idemo
U ovom postu govorit ćemo o intrigantnom i gorućem prekrasnom laku učvršćenom u korzet i o njegovom skromnom partneru, kremu od crnog laka.

Prvi lak.
Budući da je toj ljepoti dodijeljena uloga drugog plana, tada nećete vidjeti mnogo njegovih fotografija, ali sve apsolutno točno pokazuju boju i sjaj ovog lika.
Puni naziv laka Zlatna ruža br. 71.
Lak sam stavila u dva sloja, budući da je prvi prilično balzan. Drugi sloj popravlja sve. Lak ima svoj 100% sjaj. U principu, ne možete primijeniti ni sjaj. Konzistencija je prilično gusta. Četkica je duga i tanka. Sviđa mi se što nakon toga ne morate oprati višak laka. Uspio sam se niti jednom umakati.
Lak se savršeno ponaša kao osnovna nijansa. Na njega se može primijeniti bilo koja sljubka. A ovo je ljepota svih crnih lakova.
Cijena: 69 rub.
Period ispitivanja: ovaj tjedan lakiranja (lakovi Golden Rose najmanje 10 godina)))
Ocjena: 5
Drugi lak.
Puni naziv laka Nfu.Oh 60.
Ovaj lak živi u staklenoj bočici u obliku koji podsjeća na sluškinju izvučenu u korzet. Dizajn je naravno izvanredan.
U srcu laka je žele s raznobojnom sljubom. Vidio sam najmanje šest različitih boja. Štoviše, pod različitim osvjetljenjem izlaze različite boje. Sve su fotografije snimljene u različitim uvjetima osvjetljenja.


Za razliku od dobro poznate Dance Legend sljubke, gdje su čestice sljunka prilično malene, a nokat mogu u potpunosti izrezati jednim potezom, ova je sljubnica veća. Nanosila sam je na nokat u kutu, činilo mi se da ovaj lak ne bi trebao biti previše na nokatnoj ploči, inače dojam da postaje nekako mutan. Nanijela sam točno jedan razmaz.


Moram reći da ova sljubka podmazuje sjaj i daje polu-mat efekt. Dodala sam vrh na vrhu i sjaj se vratio.
Sama mliječ je bistre, prozirne tamno smeđe boje. Probala sam solo, izgleda ružno i zbog teksture ne ide ravnomjerno.

Ova sljubka oduševila me svojom ljepotom i izdržljivošću. Lak se nosi 4 dana. I tek 5. dana popeo se s vrhova. Vrijedan lak.
Cijena: oko 11 $
Ocjena: 5 +++++
Nastavak ...
Hvala što ste svratili. Sve dobro raspoloženje i dobro!
Vaša lala.

Loading...