Blogovi

Tony Moly - Petite Bunny sjajilo za usne u usnoj naranči

Pozdrav! Želim s vama podijeliti svoje dojmove o balzamu za usne marke Tony Moly)

Izvješća proizvođačada je ovo jedinstven proizvod, koji je istovremeno nijansa, i nježni balzam, i ruž, i sjaj - samo malo) U liniji 9 ruževa s različitim bojama i mirisima, imam Juice Orange.
Moje mišljenje:
Dvosmislen sam u vezi s tim čudom.
Prvo, očito sam dobio brak: štap se ne gura do kraja, mora ga se pritisnuti usnom i tako gurnuti) Kao rezultat toga, slomio se, a vrh sam morao odrezati nožem.

Više o minusima, otkad je počeo: ne vlaži usne, ali čak i kao da se osuši, uvijek postoji osjećaj nečeg ljepljivog na usnama, neko zatezanje. Općenito, njegovana svojstva u dvoje.
Ali tu je i prozodija: ruž je ravnomjerno raspoređen na usnama, ima meku teksturu, ne skida se, malo naglašava teksturu usana, ali to se vidi samo na makronaredbi. S normalne udaljenosti to izgleda normalno. (Ako naravno ne uspoređujete s apartmanom).
Zasićenost boja zlatna je sredina: ne previše blijeda i ne previše upadljiva, za dnevnu šminku jest.
Pigment je vrlo otporan, 4 sata samo stoji. Štoviše, sjaj s usana postupno nestaje, a pigment ostaje ravnomjeran sloj.
Odvaja se postepeno i ravnomjerno.


Općenito, zbog ove cijene nisam previše uznemiren zbog njegovih minusa) nisam očekivao čuda od njega, a sad mi je drago što sam tek sad saznao o čemu se radi.
Moja ocjena: 3 od 5.
ALI! Želim vam skrenuti pozornost na činjenicu da je ovo, izgleda, bio jedini ruž koji sam dobila - više nisam čula da je itko lomio ili sušio usne.
cijena: 3$.
Trajanje upotrebe: oko 10 puta.

Loading...