Blogovi

Dior Diorskin Nude Natural Glow svježi puder za šminku SPF 10 - Recenzije

Dobra večer) Danas ću vam reći o još jednom dobrom puderu: Dior Diorskin Nude SPF 10 Fresh Powder makeup - loose puder "Natural Shine". Hladno je, ljeto se čini da je gotovo, a tonski temelji i puderi ponovo su korišteni). Ovaj prah sam kupio upravo tako, "nisam požalio").

Proizvođač;

Diorskin gol
Krhki prah
Loose puder "Natural Radiance" Diorskin Nude je pravo tehnološko dostignuće jedinstvene teksture, sadrži 20% mineralne vode i stvara osjećaj jedinstvene svježine na koži.
Proizvod daje koži posebnu svjetlinu i njegovan izgled, prekrivajući je svilenim prozirnim velom. Zapanjujući učinak šminke postiže se nanošenjem pudera s prirodnom četkom na hrpi, što vam omogućuje da savršeno nanesete proizvod i stvorite izgled prirodne, svilene i blistave kože.

Sastojci:

Ne razumijem, ali možda me netko zanima Aktivno: Titan dioksid (5,53%), Ostalo: Nitrid bora, Voda, Metil-metakrilatni crosspolimer, Dimetikon, Glicerin Pentilen Glikol, Mentoksipropandiol, Natrijev klorid, Stearinska kiselina, Fenonoetanol, Dimetikon / 15 Crosspolimer, silika, glinica, miris, magnezijev aspartat, cink glukonat, bakarni glukonat, ekstrakt rodohrosita, dipropilen glikol, natrijev metabisulfit, natrijum-citrat, butilfenil metilpropional, tokoferil acetat, tokoferol, hidrogelični ciproferol, hidroksidroferol, ciproferolitopicetricicheopiceticichelicetricicetricicetricicetricicetricichelicetricicetricicetricic, limferoksid
Može sadržavati: sljuku, željezne okside, bizmut oksiklorid, titanov dioksid, ultramarine, željezo ferocijanid, crveno jezero 30. Težina pudera je 8 g, ima SPF 10 i ovaj mali, mekani četkica je pričvršćen, meni je prikladno, ja ga koristim. Imam ton od 30-bež, bez ruže, vrlo prirodan. Odlično mi odgovara, ali sada je malo svjetliji, jer Još sam preplanula. Ovo su rupe u kutiji, prekrivene plastičnim poklopcem. Sve je prikladno, ništa se ne probudi:Koristim četkicu ovako:Prah ne sipam nigdje, samo okrenem spremnik, ništa se ne probudi:Nekoliko je takvih manipulacija dovoljno da nanesete puder na cijelo lice:

Detaljan prikaz:

Moja koža je masna, sa proširenim porama i cijelo vrijeme sam u potrazi za matirajućim i maskirajućim sredstvima. Svidio mi se puder - lagan, puder - veo, na koži se uopće ne osjeća. Ali istovremeno, prevlaka daje dobar izgled - ljeti sam ga "nosila" to je samo hidratantno sredstvo, matira moju kožu 3-4 sata, primjenjuje se neprimjetno). Nije čvrsto mat, daje koži sjaj (skoro sam to napisao, osjetljivo)) Vrlo je ugodno "polirano" na koži, ujednačava ton, ali neće sakriti velike nesavršenosti. Savršeno se ponašala na vrućini, nije se valjala na koži, nije se pretvarala u kašu. ali -shelkovistaya, sitno tlo, tushuetsya u nol.Plyuhnula četkom:Očito je da je sada za mene malo svjetla:pero:U hladu:: Učinak blistave kože je vidljiv. Za ovo mi se sviđa, nema sjaja, ali postoji sjaj):Golo lice:Samo puder:Ovdje se sve dobro razmazuje):Dodana Guerlain Terracotta 4 Seasons (koliko mi je korisno ljeti) u hladu:Na prozoru sam uspio uhvatiti sjaj:Opći pogled izdaleka :)

Period ispitivanja:

pola godine.

Cijena:

Ne sjećam se točno oko 1700 zlata u Rive Gaucheu.

Pogledajte video: MY FOUNDATION ROUTINE: Diorskin Nude Foundation (Travanj 2020).

Loading...