Blogovi

Moja nova EcoTools bambusova četkica za broncu i prave tehnike Samanthe Chapman

Pozdrav ljubitelji ljepote!
Danas bih želio svoj post posvetiti najnovijim u svojoj kolekciji četkica - to su EcoTools Bamboo Bronzer četkica, Prave tehnike Samanthe Chapman, Your Finish / Perfected, Blush Brush i Your Finish / Perfected, Stippling četkica. I tako, pogledajte ih.

1.EcoTools Bamboo Bronzer četka.
Definitivno - moj najdraži. Besramno je ugodno držati u ruci, a još veće zadovoljstvo doživljavate kada dodirnete ovu četkicu licem. Pig je čvrsto napisao.

Ima sintetičku hrpu, nema mirisa, ne pršti se, ne penje se, savršeno se pere, bez ikakvog napora. Kupio sam ga za bronzer. Pa pokupi proizvod na svojoj hrpi i savršeno ga poklanja. Drška je srednje duljine i gipka.
Ocjenjivanje: 5+++++
Period ispitivanja: 3,5 mjeseca
cijena: 7,79 USD
2. Prave tehnike Samanthe Chapman, tvoja završnica / savršenstvo, četkica za rumenilo i stvarne tehnike Samanthe Chapman, tvoja završnica / usavršena, četka za stišavanje

Pročitala sam puno različitih recenzija o kistovima Samantha Chapman. Oduševljeni pregledi letjeli su prema tim kistovima. Stvarno sam ih želio kupiti i kupio sam dvije najpoznatije četke - Real Techniques četkicu za rumenilo i Real Techniques Stippling četkicu. Četke su dolazile u prozirnoj, plastičnoj kutiji. Svaka četkica bila je pojedinačno upakirana. Četke "stojeće", neovisne. Ako ih stavite na policu, oni će stajati. Počet ću s Real Techniques četkicom za rumenilo.
Četkica je pahuljasta. Podsjeća me na rep zeca ili zeca. Gomila - sintetička, upisana prilično čvrsto.
Četkica je za rumenilo. Ja ga koristim za meteorite u kuglicama. Nježnija je od nježne. Nije prljav, nema mirisa, pere se bez poteškoća. Nisam pokušala nanijeti njezino rumenilo ili puder. Meteoriti nanose vrlo delikatno. Zbog činjenice da je četkica suludo meka, čini mi se da je prilično teško uklopiti rumenilo. Nisam pokušala nanijeti rumenilo ili puder s ovom četkicom.
Ocjenjivanje: 5
Period ispitivanja: 3,5 mjeseca
cijena: 8,99 USD
Još jedna ljepotica Samanthe Chapman - Prave tehnike četkice za šišanje

Četkica je namijenjena za nanošenje tonskog temelja. Zaljubio sam se u ovaj kist. Prije toga koristio sam kist iz primorskih mirisa. Isprobavši četku Real Techniques Stippling četkica, kist iz primorskih mirisa otišao je u pozadinu. Gomila - sintetička, srednje tipkana.
Ova četka se može postići kao lagani premaz, i gusta. Temelj se nanosi ravnomjerno, ne skida. Četkica je meka, nema nagovještaja o ogrebotini. Lako se čisti. Miris - nema. Ako je temelj postojan, tada je vrijedno oprati četkicu odmah nakon nanošenja, inače ćete morati uložiti napor prilikom pranja četke. Neću zamijeniti ovu četkicu ni za jednu drugu. Nisam pokušala nanijeti puder ili mineralnu šminku s ovom četkicom, ali mogu se nositi s tonalnim temeljem za 5+.
Ocjenjivanje: 5++++++++
Period ispitivanja: 3,5 mjeseca
cijena: 9,99 USD
Puno vam hvala na gledanju.
Ono što je najvažnije - zapamtite da je ljepota naše glavno oružje!
Ja, Alina, dolazi k meni na "Ti".

Pogledajte video: Eco Tools štetce. Prvé dojmy. Vegánske štetce (Ožujak 2020).

Loading...