Blogovi

Sjajni sjaj kose tvrtke Wella Professionals Brilliance

Pozdrav, lijepe djevojke i dame! Želim podijeliti iskustvo u održavanju boje i sjaja kose nakon bojenja šamponom i balzamom marke Wella Professionals.
Koga je briga, tražim rez
Otkad sam počeo bojati kosu, tražio sam i testirao alate koji pomažu u održavanju boje i istovremeno brinu o mojoj kosi. Frizerka mi je savjetovala da isprobam ovaj brend, što sam i učinila. tako
1.Shampoo za obojenu normalnu i finu kosu Wella Professionals Brilliance šampon za finu do normalnu, obojenu kosu.
Proizvođač obećava da će ovaj šampon s dijamantskim peludom pretvoriti obojenu kosu u svilenu tkaninu, a njegova lagana formula štiti i pojačava svjetlinu boje kose, tonira i daje blistav sjaj. Iskreno, nakon što sam pročitao sastav, nisam bio nimalo nadahnut, primjećujući u njemu "zastrašujuća" kemijska imena koja su mnogi čuli.
No, u borbi za ljepotu kose, odlučila ga je testirati. Pogledajmo swatch:
Široko rasprostranjeno mišljenje: Predivan lagani šampon, vrlo ugodan za upotrebu. Gelinasta biserna tekstura, umjereno tekuća, pjena se vrlo lako i obilno. Zasebno, treba napomenuti vrlo ugodan nježan nenametljiv miris na kosi ne traje dugo. Šampon je vrlo ekonomičan, glava mi je za dva dana, kosa do ramena, već dva puta obojena, jedna bočica upravo završava, malo je više od tri mjeseca. Što se tiče zaštite boje, proizvođač se nije prevario, boja traje oko 6 tjedana, ali kako zasjati, procijenite sami, fotografija će biti niža.
Budući da je moja kosa tanka i kovrčava, možete to učiniti i bez balzama:
2.Balm za obojenu i tanku kosu Wella Professionals Brilliance regenerator za finu do normalnu obojenu kosu
Pogledajmo swatch:
Tekstura je gušća od šampona, ali natrij se gotovo ne primjećuje:
Rasprostranjeno mišljenje: balzam dobro vlaži, miriše malo svjetlije od šampona, ali isto tako jako lijepo (moja mačka poludi dok miris ne nestane, sve nastoji lizati moju kosu), lako je češljati čak i mokru kosu bilo kojim češljem. Zaključak se može izvesti na sljedeći način: zajedno, šampon i balzam djeluju vrlo dobro, o kosi se brine, boja se zadržava duže nego što je uobičajeno, sjaj je izvanredan, nuspojave u obliku peruti i gubitka kose se ne primjećuju (ttt), nisam ih pokušala pojedinačno primijeniti.
Gledamo rezultat:
I djelomična hladovina:
Proizvodnja: Njemačka
Volumen: šampon 250ml, balzam 200ml
Cijena: od 600 do 1000 rubalja. u raznim salonima i odjelima za frizere
Vrijeme upotrebe: tri mjeseca
Ocjena: 5- (minus za visoku cijenu)
Htio bih kupiti ponovno, ali postavlja se pitanje, koliko dugo mogu koristiti proizvode s takvim sastavom, gdje su normalno čitljive riječi samo: dijamantni pelud?
Hvala vam što ste pročitali do kraja, bit će mi drago zbog vaših komentara.
Ja sam Irina, molim vas za ljubav i uslugu.

Loading...