Blogovi

Pregled mojih trupaca tijekom posljednjih 5 godina: Maybelline, L'oreal, Essence i neobični Belweder

Pozdrav ljepotice! Svi koristimo razna ukrasna sredstva - netko više voli ruž za usne, netko ne može živjeti bez temelja, ali postoji nešto što svaka djevojka koristi - to maskara.Želim vam pokazati lešine koje sam koristio u posljednjih 5 godina. Rijetko mijenjam marku lešina, ponekad je koristim istu godinu ili dvije dok se ne dosadim. Svi zainteresirani - tražim mačku.
proizvodi
1) kriva četkica Maybelline Volum 'Express Curved - Maybelline voluminozna curling maskara (crna)
2) L'Oreal Volumen milion trepavica
3) Belweder maskara crème + irgasan - krema antibakterijska maskara (Irgasan) od tvrtke Belweder (crna)

Moje trepavice bez maskare izgledaju ovako:
Ne žalim za njima, po prirodi su prilično tamne boje, duge, savršeno uvijene maskarom, ali nisu voluminozne. Tako da u osnovi kupujem lešine koji dodaju volumen.
Pregled započinjemo najstarijim trupom i završavamo novom kupnjom. Samo naprijed!
1) kriva četkica Maybelline Volum 'Express Curved - Maybelline voluminozna curling maskara (crna)

Moje mišljenje: Dok sam još bio u školi, ovu sam marku dobio na poklon kao svoju prvu tintu. Mama ga je koristila - i zato ga je i meni dala. Mnogo godina volim maskaru.
Proizvođač: jedinstvena patentirana formula za maskaru Volum 'Express koja trepavicama daje 3 puta više volumena, trepavice izgledaju neobično guste! Ergonomski dizajn četkice i čekinja na više razina omogućuje vam nanošenje maskare na sve trepavice jednim potezom.
Dizajn ambalaže je lagan i diskretan. Četkica je stvarno udobna, sa zavojem. Maskara je dobra i jednostavna za nanošenje. Okretanja, da, ali ja to imam sa svim lešinama. Glasnoća također daje dobar. Ne raspada se. I, veliki plus, ne isušuje se već dugo mjeseci. Sjećam se čak da je gotovo i presušilo, izmislila sam je, a prijatelj je počeo ispitivati ​​kakva je to maskara, tako izvrsno odvajanje i volumen trepavica daju. I bila je upravo sušena maskara od Maybellinea. Također, uopće ne teče! Hodala sam u svoje vrijeme i pod tušem s njom i tinejdžerskim suzama. Nije tekla ni jednom, čak ni zbunjeno. PS ili samo maskara je tada bila bolja ....
U jednom sloju
U dva sloja (uvijek obojim bilo koju maskaru u dva sloja)

cijena:200-300r u bilo kojem Rive Gaucheru i slično
Ocjenjivanje:5
2) L'Oreal Volumen milion trepavica
Zaboravio sam fotografirati kad sam je imao.
Od proizvođača: otkrijte novu generaciju maskare - Milion Eyelash Volume. Posebna četkica s mnogo čekinja oboji svaku trepavicu u jednom pokretu, ne ostavljajući grudice. Kao da se množi svaki cilium 3 puta je veći. Ugrađeni graničnik uklanja sav višak trupa s četke. Idealna zapremina bez grudica.
Moje mišljenje: Jesam, koristio sam Maybelline i tada su mi dali ovu maskaru od L'oreala. I sjećam se da me efekt pogodio i kupio sam ga dugo, iako je dvostruko skuplji od prethodnog. Ne sviđa mi se dizajn, vrsta cijevi koja se kotrlja zauvijek, pa čak i teška. Četkica je silikonska, ali ne bih rekla da je to izravno zapisnik. Četkice su iste duljine i u principu je možete dobro obojiti. Povećanje volumena daje dobro, kao i produljenje. Maskara se ne isušuje vrlo brzo i prilično je ekonomična. Na drugom sloju, trepavice se lijepe i morate se češljati (s Maybelline to nikad nisam radila, tada nisam imala češalj za trepavice). Crvi se malo do kraja dana.
Na trepavicama u 2 sloja:

cijena: oko 500r u Riveu Gaucheru i slično
Ocjenjivanje: 4
3) Essence volume maskara I love extreme. Crna maskara
veza
Već sam pisao o njoj
4) Belweder maskara crème + irgasan - krema antibakterijska maskara (Irgasan) od tvrtke Belweder (crna)

četka:
Od proizvođača: maskara s dvostrukim djelovanjem s svojstvima kondicioniranja. Štiti trepavice od suhoće i lomljivosti. Zbog visokog postotka prirodnih voskova (10%) i ricinusovog ulja (2%), maskara djeluje obnovljivo na strukturu trepavica. Maskara je dostupna u dvije boje: crna (noir), smeđa (brun).
Moje mišljenje: Koristila sam maskaru Essencea i onda sam slučajno u ljekarni vidjela maskaru svoje omiljene marke Belweder. Mislio, mislio i kupio. I tako se ispostavilo da je počela koristiti odjednom dva lešina. Ali poanta je bila. Ova maskara je u mojoj crnoj verziji, jednostavno je crna, a ne ugljena crna poput Essence-a. Izgleda dobro, jer ova maskara ne daje volumen, već samo lagano izduženje. Trepavice s njenim izgledom prirodno čak u dva sloja, savršeno se uklapaju bez grudica - ima vrlo jak limitator. Četkica je iznenađujuće dugačka, ali ne gusta, jednostavna za korištenje. Ispira se vrlo lako, bez fleka ispod očiju. Stvarno mi se sviđa dizajn - cijev je izdužena, lagana, lijepa.
Kuka na činjenicu da ima terapeutski učinak. Recept pruža pouzdanu zaštitu i potpunu njegu trepavica. sastojci:
Maskara na očima se gotovo ne osjeti ni u dva sloja do kraja dana. Miris malo specifično-prirodnih sastojaka u sastavu daje do znanja. Općenito, maskara mi se svidjela.

cijena: 193 r 40 kope u ljekarni
Ocjenjivanje:5
To su sve moje lešine. Pokušat ću nove lešine, dajući dobar iznos. Hvala na čitanju. Ja sam Eugene, ti si sa mnom.

Loading...