Blogovi

Gradijent nije toliko strašan kako pišu o njemu


Ove sezone gradijent na noktima bio je vrlo u trendu. Gledao sam to u proljeće, kad se rade samo pregledi trendova. I uplašio sam se. Mislim, pa, kako se to može učiniti? Uredno, lijepo i općenito ?! Bojala sam se cijelog ljeta. I na kraju sam odlučio. Kao i uvijek, noću sam oprao stari premaz i pomislio što da predstavim? Kao rezultat toga, otkinuvši kuhinjsku spužvu, odlučio sam se na prvi eksperiment s gradijentom.
Što je došlo od ovoga? Pogledajte dolje

Naravno, s ljubavlju prema idealnosti nisam u potpunosti zadovoljan rezultatom, ali ne mogu reći da je i prva palačinka kvrgava.
Dakle, ne boli zastrašujuće i uopće nije teško.
Koristio sam tehniku ​​koju sam već opisao stotinu puta, pa ću biti kratke.
Potrebni materijali su lakovi, podloga, vrh, spužva, škare i nešto poput palete u kojoj ćemo miješati tonove.
U jesen je nacrtala gradijent u smeđe-crvenoj shemi boja. DIVA # 74 posadila ga je na gole mesnato-ružičaste podloge jer se, znajući njezine lakove, bojala (i ne uzalud), a bez nje bi bio previše proziran. Podloga se dobro osušila, a zatim je uzela spužvu, izrezala je tako da je ugodna, pomiješala tri boje - prvi stup je smeđi pacifički Gabrini # 45, srce prašine bordo MAxMaR # 151, drugi pol je prašnjava taupe ruža DIVA # 25 i, nokat iza nevena lepršala je prstima gradijentom. Dala sam mu malo suhu, očistila kožu, što je potrebno! zaprlja se. Na kraju krajeva - nakon pregledavanja rezultata, odlučio sam prvi put kamuflirati manje nedostatke i ne-idealnost svojim najdražim finišom ORLY Love every ohter, a nakon toga sam cijelu sliku popravio sjajnim vrhom.
U općini bi bilo moguće ne dodati mraz, emajl bez šljokica također je bio dobar, ali ja sam ipak dodao lagano treperenje.
Iskustvo je bilo vrlo korisno. Mislim da će, nakon trećeg puta - ruka biti puna, i sve će biti pet plus. Stoga, ako ste se i prije bojali - slobodno probajte. Lako je! A efekt je vrlo cool. Štoviše, zato što boje možete miješati u sve što vaše srce želi!
A sada da vidimo što mi se dogodilo kao prva palačinka:
sudionici iskustva - boje, podnožje, vrhovi.

paleta na kojoj su se miješali i lakovi Diva na kamilici - br. 74 je supstrat, br. 25 jedan je od polova, a maxmar na kamilici br. 151 bio je gradijent. Nažalost, Gabrini još nije na tratinčici, ali ovaj ton je boje mliječne čokolade.


prste u različitim uvjetima osvjetljenja. Nema svijetlog sunca - jer nema sunca.I tako kombiniram ruke i noge.

Nadam se da je bilo od pomoći.
Dobar eksperiment! I budi lijepa!
Ja sam Corey, možeš.

Pogledajte video: The Great Gildersleeve: Improving Leroy's Studies Takes a Vacation Jolly Boys Sponsor an Orphan (Ožujak 2020).

Loading...