Blogovi

Catrice Infinite mat do 18h temelja, nijansa 010

Puni naziv proizvoda na engleskom jeziku: Catrice Infinite mat do 18h
foto:

Nedavno sam vidio kozmetičarku na ovom temelju. Sutradan sam otrčao do trgovine i uzeo je na svoj test. Što se nije malo pokajalo!

Za početak, moja je koža zaista problematična. Već duže vrijeme liječim je dermatologom (srećom uspješno) i za to vrijeme uspjela sam isprobati puno tonskih lijekova. Osim što je moja koža masna, ona je i dehidrirana, većina proizvoda ili pluta na meni doslovno u nekoliko sati, ili se začepljuje u širokim porama, ili jednostavno ljušti svaki mogući piling, zajedno sa svim ostalim.
Isprobala sam luksuznu kozmetiku, mase, i korejsku bb kremu - gotovo sve. I konačno, moj pogled pao je na ovaj temelj.
Swatch:

Detaljno mišljenje:
Kao što vidite, krema je prilično gusta, ne širi se na ruci kada se pritisne. No unatoč tome, njegova pokrivenost je neobično lagana. Ne osjetim to na koži. Po mom mišljenju, njegova je skrivačka snaga dobra. To me dijelom podmićivalo :) Ne tražim način da sakrijem sve, sve na licu, ali samo mi malo usklađen ton nije dovoljan.
Za:

nakon:

Kao što vidite, sakrio je dobar prištić i trag od njega. U sredini, gdje rana još nije zacijelila, lagano je naglasio piling, ali je gotovo neprimjetan. Štoviše, teško mogu zamisliti kako krema s pilingom može ravnomjerno ležati na izbočenoj rani. Općenito, krema ne naglašava nedostatke - nos mi stalno pahulja, na njoj se skupljaju gotovo sve tonske kreme, a tonska krema catrice leži ravna. Ni u najboljim vremenima :)
Krema ostaje na mojoj masnoj koži cijeli dan. Do kraja dana možete malo puderati, ali općenito, krema se ne ljušti s lica. Nisam siguran oko 18 deklarisanih sati, ali on definitivno stoji na meni 10 sati.
Nažalost, nisam uspio preciznije fotografirati kako krema leži, ali na ovoj se fotografiji vidi kako leži i ne izgleda poput maske:

Može se činiti da me snažno izbjeljuje zbog razlike s vratom, ali to nije tako. To je nedostatak rasvjete, jer je dnevno svjetlo padalo na lice, a vrat je bio u hladu. Hue 010 mi savršeno odgovara. A mojoj svijetloj koži nije tako lako odabrati nijansu.
Kao kontra, mogu istaknuti te iste nijanse - ima ih samo 4. Odnosno, mislim da neće svatko pronaći tamo za sebe ono što treba.
I dozator - jedan klik mi je dovoljan na licu, ali ponekad je potrebno malo više kreme i nije uvijek lako malo iscijediti.
Ali što se mene tiče, ovi minusi prekidaju se svi gore navedeni plusevi :)
Ocjenjivanje: 5- (minus za raspršivač i mali broj sjenila)
trošak: 330 rubalja.
Period ispitivanja: 2 mjeseca
Zovem se Jeanne, po meni na "ti" :)

Pogledajte video: CATRICE ALL MATT PLUS Foundation & Concealer First Impression Review & Demo 15 DAYS OF FOUNDATION (Travanj 2020).

Loading...