Blogovi

Ostavite njegu kose

Želim podijeliti tako važan dio njege - kao nepranje. Probala sam ih puno, napisat ću samo one kojih se pamte i sad ih koristim.

1. Pantene sprej "Toplinska zaštita i sjaj" za finu kosu
Kupio sam toplinsku zaštitu, jer Jako volim sušiti kosu i nakon takvog stylinga izgledaju nježnije. Vidio sam natpis za tanku kosu i zgrabio ga baš tamo) Bočica s raspršivačem pokvarila se gotovo mjesec dana nakon upotrebe, morala sam je sipati u drugu posudu. Kosa nije masna, nema mirisa na alkohol, kao u mnogim drugim sredstvima. Kosa sjaji nakon što je vrlo lijepo. Općenito, sviđa se.
cijena: 215 rubalja po 150 ml
Ocjenjivanje: 5
Period ispitivanja: 4 mjeseca
2. Instant obnavljanje tekućine za kosu Gliss Kur "Shea Cashmere", za suhu i oslabljenu kosu
Jako volim Gliss Kurovsky non-mash, pa često uzimam sve novo. Jako mi se svidio natpis "s kompleksima tekućih keratina." Odlučio sam ga isprobati)) Osjećaj mekoće dolazi tek kad se kosa osuši, iz nekog razloga se puno troši na mene. Pogodan dozator, ništa neće istjecati i izlijevati. Značajno + - kosa je manje zbrkana i lakše ih je češljati u polumračnom stanju. Ali više je neću kupiti - ne volim ponavljati)
cijena: 230 rubalja za 115 ml
Ocjenjivanje: 4
Period ispitivanja: 2 mjeseca
3. Krema za obnavljanje kose, sjaj i njegu Gliss Kur "Sjajna plavuša", za prirodnu i obojenu plavu kosu
Svidjela mi se staklenka u trgovini, a posebno gomila iskre u njoj. Konzistencija je vrlo gusta, lako se nanosi. Nezgodno je da sve iskre postanu na rukama, a ne na kosi. Ako idete predaleko s ovom stvari, možete dobiti nezgrapnu masnu glavu. Konzumira se vrlo sporo, nema učinka osim malog sjaja. Nisam primijetila omekšavanje, kosa se počela zbunjivati. Ovaj alat nije vrijedan novca.
cijena: 340 rubalja po 150 ml
Ocjenjivanje: 2
Razdoblje ispitivanja: mjesec
4. Avon Njega seruma za suhu kosu Savjeti za bilo koji tip kose
Došlo je vrijeme za mog ljubimca) Ovaj je serum naručila moja majka, nisam je ni pitala. Ali vrlo sam joj zahvalan. Ovo je vjerojatno 3. boca u 2 godine. Potrošava se vrlo ekonomično, dovoljna su mi 2 klika za savjete i malo duljine. Kosa nakon nje je vrlo meka, lijepo leži i potpuno zbunjena. Malo sam je nadopunio: kapljao sam 3 kapi baznog ulja avokada i 3 kapi esencijalnog limuna. Neću ga zamijeniti ni za što)
cijena: 175 rubalja po 30 ml
Ocjenjivanje: 5
Period ispitivanja: 2 godine
5. Belita-Vitex serum za kosu Poliranje podijeljenih krajeva kose Revivor intenzivna terapija (neizbrisivo)
Kupila sam ovaj serum u potpunom očaju - kosa se divlje raspala na krajevima. Mislila sam da ću biti sigurna za nju. Modernizirala ga je: dodala esencijalna i masna ulja, ali sve bez svrhe. Nije čak ni omekšala kosu, neku vrstu suhog ručnika. Kako ga jednostavno nisam nanijela: na suho, na mokro, na suho sa sušilom za kosu i bez, na mokro sa sušilom za kosu i bez. Općenito, probao sam sve. Konzistencija je gusta, dobro se nanosi, ali užasno je kemijskog mirisa. Dao sam je svojoj prijateljici, tako da je bila oduševljena, kosa joj je bila polirana izravno, kao što je navedeno na pakiranju. Djevojka je neobojena, pa bi to mogao biti rezultat.
cijena: 70 rubalja po 150 ml
procjena: 2
Period ispitivanja: 2 mjeseca
6. Emulzija-njega za svijetlo obojenu ili istaknutu kosu Nivea Brillian Blonde
Nisam postavio posebne zahtjeve za ovu emulziju. Samo omekšava i sjaji. Ona se s tim suočila. Nanosi se dobro, treba malo, ali ako pretjeram, kosa će se lijepiti. Kupio sam ovu emulziju prije 1,5 mjeseca, ali još uvijek ne završava. Definitivno više ne kupujem.
cijena: 155 rubalja po 150 ml
Ocjenjivanje: 3
Period ispitivanja: 1,5 mjeseca
7. Elseve dnevni sprej regenerator za ishranu i blistavu lakoću
Kad je Gliss završio Kurovsku pshikalku, odlučio sam pronaći zamjenu za nju i kupio sam Elsev. Sprej uglavnom nije loš. Uklanja statički elektricitet, olakšava češljanje kose, ali ne znam ... nešto mi je nedostajalo. Nisam primjetio mnogo sjaja nakon toga, pa dopshikal i više neću upadati u proizvode ove marke.
cijena: 190 rubalja po 200 ml
Ocjenjivanje:4
Period ispitivanja: 2 mjeseca
Nadam se da će vam moja recenzija pomoći)
Hvala na pažnji !!)

Pogledajte video: Poređenje povoljnih šampona za masnu kosu + GIVEAWAY. BEAUTY BANG THEORY (Travanj 2020).

Loading...