Blogovi

Saten ruž Givenchy Rouge Interdit neodoljiva boja - recenzije

Pozdrav momci! Davno nisam napisao ništa. Dok ljeto nije prošlo, odlučio sam objaviti svoj "vrtni" post. Ovaj put pod okom Givenchy ruž.

Nisam ljubitelj marke Givenchy. Ali nisam mogao a da ne isprobam njihove klasične ruževe u crnim lakiranim okvirima četkom. Ove tri ljepotice kupljene su bescarinski. Puna svezaka, svaka u pojedinačnoj kutiji, bila je spremljena u još jednu, što predstavlja skup. Boje su mi se činile nosive i uzela sam sve tri.
Oduševljen sam dizajnom. Vrlo moderan i koncizan. Važno je da se plastika već dugo vremena uopće ne ogrebe. Kape čvrsto drže, ne otvaraju se u vrećici. A o činjenici da je sustav s karakterističnim repnim noktima koristio više od jednog proizvođača proračunske kozmetike, šutjet ću.
U kvaliteti su sve tri nijanse identične. Stoga ću jednom iznijeti svoje mišljenje.
Tekstura ruža je krema. Ali prilično je gusta. Potpuno prekriva boju usana. Kada nanesete ruž, on se otapa, kao da se nanosi ravnomjerno i lako. Prvi put nježno navlaži. Ali ta je vlaga varljiva. Vlaženje ne mora čekati. Možda je problem u mojim neprestano suhim usnama, ali ne mogu stalno nositi ovaj ruž. Na kraju dana usnama je potreban snažan dio hranjivog balzama. Otkrio sam izlaz da zamijenim ove ruževe s drugim. Odnosno, ne nosim nekoliko dana zaredom.
Nedvojbene prednosti uključuju pristojnu trajnost. Ruž ne teče, nije razmazan. U ovom slučaju, pigment se ne unosi u kožu usana. Uklanja se uobičajenim sredstvom za uklanjanje šminke. Nosim bez problema prije jela. Obično ih biram kad postoje dugi nastupi pred publikom i ne postoji način da ispravim šminku usana.
Ne mogu reći za nijanse. Toliko su svestrani i smireni da će zasigurno odgovarati mnogima. Oni su uvijek prikladni, uvijek u trendu. Na njima vas pozivam da pogledate.
Br. 02 - očaravajuća bež
Br. 12 - senzualna ruža
Br. 06 - dragocjena ruža
Gledamo swatch na ruci:
Redoslijed: 06, 02, 12
A sada, svaki pojedinačni uzorak
Br. 02 očaravajuća bež
Nježna mirna svijetlo bež nijansa. Svjetlina ovisi o samim pigmentima. Možeš ga čak nazvati golom. Nažalost, takve nijanse me ne ukrašavaju, pa je nakon ovog fotošuta otišao svojoj majci. Gledamo na usnama:
I u hladu
06. dragocjena ruža
Topla ružičasto-smeđa nijansa s najmanjim zlatnim svjetlucavima, koja je vidljiva samo na suncu. Toliko je politički korektan, sjajna opcija za ured.

Br. 12 Senzualna ruža
I moja draga. Ipak su mi hladnije nijanse više. Ovo je živo ružičasta nijansa koja se može potopiti ovisno o rasvjeti.

Dakle, kao zaključak: dobri osnovni ruževi. Laganu suhoću pripisujem svojim osobnim problemima s usnama. Mama se ne žali zbog toga, iako već odavno koristi ovu seriju. Ali za mene će, svejedno, Guerlainovi ruž za usne ostati favoriti. Ali o njima drugi put.
Ocjena: 4+
Cijena: oko tisuću rubalja nakon popusta
Trajanje upotrebe: 10 mjeseci
Pa, naposljetku, ruž i ja sam na 12. mjestu

Ugodan vikend! Ja sam još uvijek Katya. Neka ti!

Loading...