Blogovi

Moje mirisno poznanstvo s Bath & Body Works

Pozdrav dragi moji i dobri! Danas ću vam reći o predstavnicima Bath & Body Works u mojoj kupaonici, a tko zna, možda će sutra njihovi vlasnici imati vlasnike? 1. Puni naziv proizvoda na engleskom: Kupka i tijelo djeluje bijeli piling za tijelo od citrusa
foto:
Swatch:

Detaljno mišljenje: Dakle, krenimo s osnažujućim pilingom tijela. Ja takooooo volim citrusa i mirise citrusa, pa nisam mogao a da ne odaberem ovu posebnu aromu od mnogih predstavljenih.
miris: sočan, osnažujući, ali ne oštar
konzistencija: svijetlo zelena supstanca šećera
sposobnosti: piling za mene je zlatna sredina: radi posao, a koža se ne suši!
pakiranje: standardna cijev s kapom, čvrsto stoji na površini. Piling ne propušta nigdje, nema problema s otvaranjem u kupaonici. Osim toga, po mom mišljenju su takva pakovanja najpogodnija u situaciji kada proizvoda nestane - škarama odrežemo gornji dio i uživamo u "ostacima"
senzacija: pored aromatične ekstaze, sviđa mi se što se koža ne osjeća suho ili neudobno. Nakon pilinga nema želje da se brzo namažem losionom ili maslacem, ali moje noge vole se prepustiti sljedećem proizvodu.
cijena: 580 rubalja za 269 grama
Period ispitivanja: 3 tjedna
Ocjenjivanje: 5
2. Puni naziv proizvoda na engleskom: Slatki grašak za tijelo od kupka i tijela djeluje slatko od graška
foto:
Swatch:

Detaljno mišljenje: Dobio sam losion kao poklon pri kupnji pilinga (ustvari, zato sam kupio piling. Ovo je takav ciklus). Takva ugodna aroma, ugodan dizajn i lakoća ležanja u ruci podmićuju.
miris: To bi trebalo mirisati na krušku i maline, prema savjetu. Za mene miriše na sapunsku voćnu slatkoću, vrlo nježno, slatko i ukusno!
konzistencija: kremasta voda bezumno ružičaste boje bez dakre
sposobnosti: Općenito, nisam ljubitelj niti jednog losiona za tijelo ili maslaca. Sve mi je to toliko strano da se na vlastitoj koži osjećam da se želim ponovno oprati 10. A još više ljeti, kad sam ga razmazao, činilo se da je sve upijalo, a navečer sam se jedva uvukao u traperice, zbog vlage su mi se noge samo zalijepile za noge. Ali zalihe su gadna i zarazna stvar, pa je mlijeko prihvaćeno kao dar. Njegova lakoća vlaženja zadivljuje upravo - nikad nigdje (na tijelu) ne osjećam potrebu za hidratacijom, osim nogu. To sam oni koji se upuštam u ovaj proizvod i oni su sretni! Nema osjećaja masnog filma, proizvod se brzo upije i uživate u ovom laganom voćnom koktelu aroma. Lako sam se uvukao u traperice
pakiranje: plastična boca s vijčanim poklopcem i dozator na sebi (samo trebate pritisnuti). Udobno leži u ruci
cijena: 490 rubalja za 236 ml
Period ispitivanja: 3 tjedna
Ocjenjivanje: 5!
Hvala svima i budite lijepi! Dasha :)

Pogledajte video: Amazing Body Works Exhibit at Tech Museum in San Jose (Veljača 2020).

Loading...