Blogovi

Estee Lauder Pure Colour Sensuous Rouge LipColor - recenzije

Dobar dan, odlučila sam napisati post o novom ružu. Nema na čemu.
Malo dodatnih informacija: Tom Pescho odlučio je da nešto već nedostaje u njegovoj već ažuriranoj kolekciji sjajnih i ruževa. I stvorio je Pure Colour Sensuous Rouge Lip Color, eliksir koji kombinira dvije formule: kremasti ruž s tekućim središtem. Obećava sjajni izgled i hidratantni učinak. Ruž za usne koji maksimalno hidratizira usne. Briga za usne zahvaljujući dvije bogate formule: ultra kremnoj boji izvana i hidratantnom eliksiru u sredini. Dvostruka jačina boje i hidratacija.
Pa, sada se prebacimo na posao. Futrola je lijepa, boja ugodna, ugodno je držati u ruci. Boje kućišta za ruževe su različite - ljubičasta, smeđa i crvena (pokušao prenijeti) Imam 3 boje
Boje su sve vrlo lijepe, vrlo sjajne, ali ne onako kako piše u opisu da će biti sjajnog završetka. Završetak je blistav, jer je ruž kremast, pa ... nije baš kremast, čak bih rekao da je gust kada se nanosi, što ga čini ekonomičnim. Balzam na srcu ruž dobro vlaži, ali ova hidratacija mi nije dovoljna, osobno su mi usne vrlo suhe i problematične, a sve sam ruževe nanijela na balzam. Ruževi za usne nisu gusti, ali nisu ni poluprozirni. Grickalice ne opstanu, moraju se ispraviti. I tako bez samo sat vremena, 3 mirno stanite.
Krenimo na swatch:
Redoslijed je: 13, 8, 11

Shimmer na lijevom tonu je vidljiv ovdje.
Sve vrlo lijepo svjetluca na suncu.
Prijeđimo na usne, reći ću odmah, gole usne, s balzamom
roze
breskva
šljiva
Sve fotografije - dnevno svjetlo, sunčano.
Težina ruža za usne: 2,5 grama, što je vrlo malo.
Cijena: Kupio sam je u duty free, oko 800 rubalja za rublje, ali kao što je pokazao Internet, košta 1200.
Ocjena: 5, vidjet ću više boja.
Trajanje upotrebe: 3 tjedna.
Hvala svima, možete.

Pogledajte video: Estee Lauder Pure Color Envy Lipsticks Collection Review & Swatches! (Veljača 2020).

Loading...