Blogovi

Kineska glazura na jesen u kolekciji safarija 2012. Dio I

Dobar dan, dragi kozmetičari. Danas imam post o China Glaze Safari kolekciji. Pokazat ću vam 6 lakova koji se kombiniraju pod zajedničkim imenom Native. Uđite

Jako mi se svidjela ova kolekcija)) dugo sam odabrala što želim, na kraju sam sve naručila))
U nanošenju lakova gotovo su iste, žele-samonivelirajuće teksture. Sušenje prilično dugo bez sušenja, 2 sloja se suše u 20-25 minuta, to je zbog konzistencije lakova, oni su prilično gusti. Nije moguće nanijeti lakove u jednom sloju, samo u dva, ali to je vjerojatnije normalno nego obrnuto)) Sada gledamo!
Kina kraljica glazura džungle
Kad sam obavio prvi pregled ove kolekcije, odmah sam napisao da mi je super zbog ove vrste cvijeća - naručio sam to čisto za tvrtku)) Mišljenja nisam mijenjao, boja je zanimljiva, ali nije moja. U stvarnosti izgleda tamno siva, tajanstvena esencija lila boje pojavljuje se prilično rijetko, uglavnom na suncu. Ipak, sklon sam vjerovanju da ovo nije klon Paradoksala, već blijeda kopija toga, iako je sigurno slično.
Hod slonova kineske glazure
Jako mi se svidio ovaj kameleon - ima puno nijansi, možda tamne, svijetle, apsolutno sive, a također ima plavkast ili zeleni ton. Pokazalo se da je vrlo dosadno siva)) Na početku se nanos uplašio, četkica je ostavila grozne brazde i prodiranje na površini laka, ali kao da su magijom izravnali, pretvarajući se u savršeno glatku površinu. Još jedna čudna značajka - sušenje Orlyja svijetli ovaj lak, ne dramatično, ali razlika je primjetna. Na fotografiji lakirajte bez gornjeg premaza.
Lov na kinesku glazuru
Ovo je neka vrsta ultramarina, najčišća plava boja bez ikakvih insinuacija prema drugim nijansama. Vrlo optimističan, vrlo osnažujući i vrlo vedar. Ovo je možda najlikvidniji lak iz cijele kolekcije, ali u primjeni bilo kakvih posebnih poteškoća - sve isto.


Zatim je spojila Man Hunt i Purrfect Plum, nekako nije pomislila na tako improviziran način))


Kineska glazura Purpfect šljiva
Prekrasna tamna šljiva! Jedna od mojih najdražih boja ove kolekcije. Shikaren nevjerojatan.U različitim uvjetima osvjetljenja, mijenja se iz svijetle u gotovo čokoladu. Klasična opcija za sve prigode, na jesen je win-win opcija
Kino egzetični susreti sa glazurama
Čista tirkizna boja u kojoj zeleni dio malo nadmašuje plavu. Jako volim ove nijanse, tako da je i lak jedan od mojih najdražih. Ove jeseni, kao i općenito, i uvijek će biti popularna crvena boja, a ovaj lak će sa sobom napraviti savršeno društvo))China Glaze Prey Tell
I na kraju, još jedan biser kolekcije. Za mene izgleda kao topla čokolada)) Jako je tamne boje, svjetlost gotovo da i ne utječe, čak ni na suncu ne gubi svoju smjelost i ostaje jednako besprijekorno mračna. Zahtijeva šik i zlato))Rado ću nositi sve boje On Safari Native. Još jednom uvjeren u izvrsnu kvalitetu China Glaze-a.
Drugi dio zbirke također vam želi pokazati što je prije moguće)) osim toga, upravo me je to dovelo u pustoš, ali kao i uvijek nema dovoljno vremena, pa neću ništa obećati.
Svi lakovi se nanose u dva sloja bez vrha. Sjaj China Glaze je dobar, ali brzo blijedi.
Cijena za 6 komada iznosi 21,76 dolara, uključujući dostavu.

Sretno svima, tvoja Lola

Pogledajte video: Heaven and Hell - I Wacken Festival 2009 (Travanj 2020).

Loading...