Blogovi

Recenzije Dior Vernis laka za nokte

Pozdrav svima!

Željela sam spojiti sve akvizicije laka za jesen u jednom postu i objaviti ih negdje sredinom rujna, ali set iz Diora inspirirao je zasebnu priču)
Već sam vidio swatch ovog seta i, iskreno, nisu bili impresionirani. Lak je izgledao kao obična zelenkasta krekera bez ikakvih nabora. Prilično veliko pucanje bilo je neugodno, a opet, nama je obećan učinak krokodilne kože s tankim pukotinama.
Ali u trgovinu nisam mogao proći i isprobao sam se. Dvojbe su se raspršile - pukotine pukotine mogu se lako kontrolirati, a s tim nema problema. Učinak je vrlo osjetljiv i nije poput ostalih craquelures.

Sreća bliže:
Zlatna baza je prilično tekuća, ali leži prilično tijesno, brzo se suši. Radije je nanosim u jednom sloju, manje propuste nakon nanošenja vrha bit će nevidljive, a pucanje će biti preciznije.
Zelenkast vrh izgleda hladno, ali u manikuru preko zlatne baze, postaje topao kaki. Prilično tečna, gustoća premaza lako se kontrolira. Suši se za 5-7 minuta, postupno pokazuje učinak pukotina.
Kao zasebnu točku želim istaknuti visokokvalitetnu i udobnu četkicu koju imaju lakovi ovog seta. Ispod je usporedba sa Dior lakom iz trajne linije:
Četkica iz kompleta je duža, tanja i mnogo urednije obrubljena, zbog čega izgleda poput Chanelove četke, što je vrlo zgodno i jednostavno za korištenje. Četkica od konstante na pozadini je gruba i izgleda "mutno".
Zlatni solo lak naglašava i najmanju nesavršenost nokta, leži u prugama. U jednom sloju slobodni rub malo prolazi. Da biste ga sami nosili, morate savršeno polirati nokte ili upotrijebiti greben. Suši se odmah, ostavljajući jedva primjetnu hrapavost.
Na fotografiji u 2 sloja:

Da biste dobili fino pucanje, trebate nanijeti jedan tanki sloj vrha na jedan sloj dobro osušenog zlatnog laka. Tanki sloj vrha - tanka pukotina. Samo u ovom slučaju ne smeta mi da sjedim i sušim nokte bez isušivanja, promatrajući metamorfoze.
Na fotografiji ispod, faze pretvaranja gusjenice u leptira:
I rezultat:

Najveći makronaredba koju moj objektiv može napraviti. Čini mi se da je sličnost krokodilske kože vrlo uočljiva:

Rekao bih da finiš na dodir podsjeća na pravu kožu. Na svim fotografijama, bez vrha, pa čak i bez baze, tako da slojevi budu što tanji.
Na bezimenim i malim prstima sloj je bio nešto tanji, a otoci su postali manji. Možete postići još finiju mrežu:
U skladu je s ostacima preplanulog tena)


Premaz ne traje predugo, savjeti se brišu do večeri drugog dana. U ovom slučaju nisam koristio bazu i vrh, sviđa mi se upravo takav polusjaj. Neću smanjiti ocjenu krhkosti, takva manikura još uvijek ne vuče da se nosi dugo.
Set zadovoljan, kvalitetan i promišljen. Učinak se lako kontrolira, lakovi se brzo suše, a manikura se može obavljati doslovno 10-15 minuta. Čak je i četkica ugodno iznenađena) Čini mi se da su obećanja proizvođača u ovom slučaju u potpunosti ispunjena.
Ocjenjivanje: 5
cijena: 1215 po setu dva laka max. popust (25%)

Hvala na pažnji!
Budi lijepa
Lena.

Pogledajte video: How to: MAT NOKTI by Fashion Babe (Listopad 2019).

Loading...