Blogovi

Koketirani izgled / razmatranje Coquet-a Vivienne Sabo # 302

Dobar dan, ljepotice!
Kako nisam aktivan ljubitelj šminke, ponekad i dalje plačem. I danas želim podijeliti mišljenje o jednom od svojih pomoćnika:
olovka za oči Crayon Contour des Yeux Comm Coquet od VIVIENNE SABO # 302 .

Detaljno mišljenje: Već dugo pokušavam naučiti šminku, vjerojatno iz škole. Ali ili su mi ruke kuke, ili ... ne, možda, sve je isto - prva. Složene šminke su izvan moje moći, ali tijekom pet godina savladala sam strelice olovke i jednostavne šarene sjene. Ubio sam olovke morem, shvatio sam, nakon svih muka, da je glavno da je olovka dobra, tada će stvar krenuti živahnije, glađe i bolje.
Dakle, prvo ću vam reći što proizvođač obećava. I obećava laku primjenu, meku teksturu, varijabilnost, plus tvrdnje o prisutnosti pčelinjeg voska, leticina, vitamina E i C u sastavu.
Na štetu sastava, ne znam. Skoro da je ukraden od mene, pa se tamo ne može sve rastaviti, ali s prva tri obećanja proizvođač se nije prevario. Olovka ima baršunastu, ali izdržljivu strukturu. tj nanesite je nježno, glatko i lako, ali ne lebdi. Lako se kuha, dobro se drži i proizvod se brzo i lako uklanja. Za mene je vrlo važno da kada olovka oštro naoštri - ne ogrebotine očni kapak (a bilo je i tako), a dobro odaje boju, tj. nije potrebno provoditi deset puta na istom mjestu kako bi strelica postala uočljiva. Olovka mi je ostala u torbi za šminku jer je rad s njom bio jednostavan i učinkovit, čak i uz moje "vještine". Imam ton od 302, može se opisati kao mokri asfalt, kao olovo i jednostavno tamno siva. Ali plava ponekad klizi na svjetlu i tada se to može nazvati maglovitom izmaglicom pri zalasku sunca. Satenska boja, bez sjaja, svjetlucava i sjaja. Nosim je sa sivom ili crnom maskarom, uglavnom kao strelice raznih duljina i oblika. Ispod možete vidjeti "brze" strelice, navlačiti ruku na različitoj rasvjeti i samu olovku.
Ovako se uklanja iz jednog pokreta s brisom navlaženim proizvodom:

cijena: oko 40 UAH = 5 dolara = 4 eura
Period ispitivanja: više od godinu dana (da)
Njegova ocjena je pet, u potpunosti me zadovoljava.
Ja sam Corey, možeš.
Drago mi je što odlazim.

Loading...