Blogovi

Recenzije o hidratantnoj kremi za usne Chanel Rouge Coco

Pozdrav, cure!
Požurim dodati svoj pregled u riznicu dojmova, jer se jesenska ograničenja kupuju poput vrućih kolača i, možda, sada netko odlučuje kupiti ovaj ruž.
Koga zanima, molim.

Iz promotivne kolekcije jesenske kolekcije Chanel zabilježio sam samo puder Lumiere D'Artifices Beiges, a evo išao sam nakon toga, dušo. I tek u prodavaonici, osjetivši sve što su donijeli, iznenada sam zaključio da mi također stvarno treba rumenilo, usput, primijetivši da boja ovog ruža "uopće nije moja", razmazila ga je na ruci i ostavila. Izlazeći iz trgovine na suncu i gledajući niz ruža usana, ostala sam zapanjena takvom ljepotom. Ova složena nijansa prašnjave ružičasto-šljive razrijeđena je raskošnim zlatnim peludnim šljokicama ... Vratila sam se i kupila Dakle, razmotrimo!
Pogledajte obilje sjaja u štapu i nije opipljiv na usnama (!) I ne leži ravno, već daje dubinu hladu, eleganciju.

mišljenje: Ovo je moj prvi ruž iz linije Rouge Coco i u početku sam se morao malo naviknuti na teksturu ruža jer je, za razliku od Allures-a, gušći i gušći. Dok je štap slikao, legao je suptilnije, sada "radi u punoj snazi". Leži glatko, bez ćelavih mrlja, ne tone u nabore, ne prevrće se u prugu. Na usnama daje još malo mat finiša. Čuva vrlo dobro, maksimalno vrijeme testiranja je 4 sata. Pomoću njega možete (nježno) pojesti zalogaj i on će ostati na usnama i neće odlijetati od konture. Ne osjetim vlagu ruža za usne, ali ni suhoća. Ako se nanosi iz štapa, boja je vrlo zasićena, ako je četkom, pola tone svjetlija. Shimmer nije apsolutno primjetan na usnama, unatoč činjenici da ih ima mnogo. Ruž za usne ima ugodnu neupadljivu aromu. Dobro se slaže s rumenilom iz iste kolekcije (dobro, naravno, svi su mislili za nas). Odbacio sam paletu sjena, previše dosadna, previše osnovna. I čini mi se da se poznata Enigma uklapa u ovaj jesenski izgled, za svaki slučaj.
Ocjenjivanje: 5
trošak: 40 dolara
Period ispitivanja: 5 dana
Sad na usne.
Tanka aplikacija:
Izlazak na sunce:
bljeskalica:
A ovdje svjetlucavi igra:
A ovdje je prekrasan duet s rumenilom iz iste kolekcije # 72 Rose Initial, ali o njima će se raspravljati u sljedećem postu

Hvala na pažnji!
Julia

Pogledajte video: Korean Beauty Tools For Long Hair Care 2018 - Trying Asian Beauty Products (Prosinac 2019).

Loading...