Blogovi

Clarins HydraQuench krema-maska

Clarins Hit - Clarins HydraQuench krema-maska ​​- hidratantna krema-maska

Vlaženje je potrebno za kožu bilo koje vrste i bilo koje dobi. Ova maska ​​je stvarno dizajnirana za sve tipove kože i bez dobnih ograničenja.

Od proizvođača:

Informacije u katalogu Kozmetičari kosmetista.ru/catalog/product/3591

Od mene:

Ovo nije prvi put da sam naišla na ovu kremu masku: kupila sam je ranije za vrijeme aktivne uporabe Clarinsovih proizvoda. Otkrivši na web stranici Rive Gauche informacije o atraktivnoj cijeni kremne maske u kolovozu, kupio sam je bez oklijevanja. Za količinu od 75 ml, cijena dionica bila je vrlo slatka.
Tekstura maske je bijela i vrlo lagana, rekao bih preciznije da maska ​​ima teksturu air-mousse. Nanosi se lako i jednostavno, bez problema i dodatnog istezanja kože. Postoji blagi miris, ne mogu prepoznati nju, ali ona me ne nervira i ne gnjavi me. Ako se nanese u tankom sloju, krema se brzo upija i neće iza sebe ostaviti osjećaj ljepljivog filma ili masnog lica. Apsorpcija maske s kremom događa se u slučaju jake dehidracije kože, koža s užitkom jede životinjsku vlagu. Ako se nanosi u debelom sloju, kremasta maska ​​na licu ne isušuje i ne uzrokuje nelagodu na koži. Izmjenjujem gustu i tanku nanošenje kremne maske, ovisno o potrebama moje kože. Kremnu masku držim na licu, kao što proizvođač preporučuje, 5-10 minuta. Uvijek uklanjam kremu maskom s pamučnom podloškom s termalnom vodom ili tonikom.
Ova hidratantna krema maska ​​ima trenutni učinak intenzivne hidratacije - ovo je pravi gutljaj vode za kožu. Nakon maske s kremom, koža je meka, svježa i glatka - proizvođač to uopće ne zavara. Koža izgleda svježe, blistavo i zasićena vlagom. Maska od kreme me ne začepljuje. Kremna maska ​​može se koristiti barem jednom dnevno, barem jednom svaka tri dana, barem jednom tjedno itd. - ovisno o potrebama kože (na primjer, jaka dehidracija nakon kiselih krema, sunca, vjetra) i tipu kože. Kremu sam koristila svaka tri dana, jer nakon mog odmora na vrućem jugu koža uvijek jako isuši. Sad na jesen počet ću koristiti kisele proizvode i kremasta maska ​​bit će vrlo korisna (razmišljam o kupovini još jedne Clarinsove epruvete u rezervi, iako u rezervi imam još jednu hidratantnu masku profesionalne marke Guinot). Slobodno preporučite ovu krem ​​masku svima, ne za ništa, jer je to hit marke Clarins. Zimi će ova maska ​​biti nezamjenjiva za mnoge (uključujući mene) ...
Sastav za radoznale:
Moja ocjena: 5+.
Cijena: 899 rubalja (za dionice u Rive Gaucheu od 1. do 31. kolovoza 2012.).
Trajanje upotrebe: ova epruveta je 3 tjedna.

Pogledajte video: Moja večernja nega kože (Siječanj 2020).

Loading...