Blogovi

Essence Hydra Balance losion za ruke. Losion za ruke

Danas na poslu krema za ruke je gotova. Tijekom korištenja, toliko se zaljubio u mene da je odlučila upoznati vas s njim. Počet ću s predgovorom.
Ljeti na poslu, zbog klima uređaja, zrak je vrlo suh, ruke se odmah suše. Zimi se koža ruku stalno suši od hladnoće. Osim toga, nekoliko puta dnevno morate oprati ruke sapunom, što također čini kožu vrlo suhom, a voda na poslu daleko je od najkvalitetnije. Cijelu godinu tražim savršenu kremu za ruke. I čini se da sam ga našao.

Koristila je razne kreme od Velvet Handles nekoliko godina zaredom, ali s vremenom je, umjesto da upije, počeo ostavljati film nakon sebe, a koža se još više osušila. Nakon toga započela je potraga za kremama, s kojima ima određene zahtjeve.
Moja krema za ruke bi trebala:
- dobro navlažiti
- brzo se apsorbira
- ne budite masni i ne ostavljajte masne ostatke
-Ne ostavljajte iza sebe film i ljepljivost
- imaju njegu i ljekovita svojstva
dobro miriše
- Imajte ekonomski trošak.
Kupila sam razne kreme dok se nisam smjestila na Essenceu. Stražnja strana cijevi:

sastojci:

Losion ima sve zahtjeve koje sam naveo. Vrlo je lagane teksture i ima ugodnu neupadljivu aromu. Lako se distribuira po koži, odmah se upija i ostavlja mekoću i nježnost kože ruku. Pored toga, njegova kompaktnost je upečatljiva - epruveta od 75 ml je vrlo mala, dovoljna za otprilike 2 mjeseca. Dobro liječi pukotine i opekline (koje su ostale od prethodne kreme). Ima zaista dugotrajan učinak - ima dovoljno vlage za dva dana slobodna, pod uvjetom normalne vlage zraka kod kuće i na ulici.
Konzistentnost losiona i približna količina koju koristim odjednom.

Fotografirajte nakon 2-3 tjedna korištenja losiona.

Fotografija nakon 2 mjeseca korištenja (puna epruveta):

Ova krema je spas mojih ruku! Znajući da je i moja majka imala isti problem sa suhim rukama, već nakon prve upotrebe kreme kupila sam je i još par za sebe. Oboje su vrlo zadovoljni. Sutra ću donijeti novu epruvetu ovog losiona na posao.
Period upotrebe: 2 mjeseca (1 epruveta) Kupio sam još 4 ove losione.
Cijena: 79 rub.
Ocjena: 5+

Pogledajte video: POTROŠENI PROIZVODI #3 (Travanj 2020).

Loading...