Blogovi

Recenzije maskara za masnoću Estee Lauder Sustuous Bold Volume Lifting

Pozdrav svim ljubiteljima kozmetike. Želim razgovarati o lešima s Estee Lauder Sumptuous Bold Volume maskarom za dizanje.

Više sam puta hvalila moju voljenu Lanka hipnozu. Ovo mi je možda najdraža maskara, koristila sam je jako dugo, nekoliko godina kupovala sam je samo. Iako postoji takva mudrost - „od dobra, ne traže dobro“, ali ipak ponekad želim raznolikost i odlučila sam promijeniti najdražu kupnjom Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting.
Detaljan prikaz: Obožavam klasične maskare, bez maštovitih novonastatih četkica, meni su jednostavno neugodne, moram se naviknuti na njih. Stoga je moj izbor pao na sasvim običnu masku za sjajnu masu u obliku masti. Spakiran je u zlatnu tubu, rekao bih normalnog izgleda, nema se što više dodati. Četkica je također klasična - šira na dnu, postupno se sužava. Njoj je prikladno bojati cilija, a kapci se ne zaprljaju. Maskara savršeno produžuje cilija, dodaje volumen bez lijepljenja. Tokom dana, ponaša se dobro, ne raspada se. Pogled ne opterećuje. Osim toga, primijetila je da se maskara jako dobro ispere toplom vodom i uobičajenom pjenom za pranje, čak i bez upotrebe sredstva za uklanjanje šminke. Za mene je to veliki plus, jer su kapci osjetljivi, ponekad smetaju takva sredstva.
A sada prođe: Nema trupla

S tintom:


Općenito, vrlo sam zadovoljan tintom. Nisam našao nedostatke u njoj. Sviđa mi se učinak toga. Prvenstvo u hit paradi mojih najdražih trupaca dodijeljeno je Hipnozi, ali Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting maskara zauzima dostojno drugo mjesto.
Ocjenjivanje: 5
cijena: oko 1000 rub
Trajanje upotrebe: 3 mjeseca

Pogledajte video: MAGIC MINERALS - Make-up komplet (Siječanj 2020).

Loading...