Blogovi

Pomoć pri odabiru skrbi; Eucerin recenzije

Dobar dan, ljepotice! Molimo vas pomozite pri odabiru njege. Od proizvoda koje ću koristiti - pranje, tonik, piling, dnevna krema i krema za oči, biram iz ljekarne ili prirodne kozmetike; cilj je borba protiv post-akni, crnih mrlja, crvenila i rijetke upale t-t-a; glavni zadatak je usklađivanje reljefa i tona.
Moja koža je lagana s pjegama, tanka, osjetljiva, suha u jesen, zimi, proljeće, t-zona masna ljeti; Borim se s upalom prilično uspješno, postoje mrlje poslije akni koje mjesecima ne odlaze; krvne žile su malo vidljive na nosu, blago crvenile. Sada koristim problem Michel Laboratory Stop (za suhu i osjetljivu kožu), ali takva mi se briga čini nedovoljnom.
Na fotografiji, naravno, nije sve tako loše, ali u životu su čak i manje „mane“ vidljive puno bolje… (fotografija ispod reza)

Dragi kozmetičari, recite mi da li ste koristili Eucerin njegu? Ciljam se na Dermo Purifyer seriju, ali ljekarnik u ljekarni mi je dokazao da se može koristiti samo za masnu kožu. Postoji i plava serija za osjetljivu i suhu kožu, ali bojim se "prekomjerne težine", začepiti pore i izazvati nove upale.
Unaprijed hvala na savjetu!

Pogledajte video: Military Tactical Watches - Top 10 Toughest Military G-Shock Watches for Tactical & Outdoors (Veljača 2020).

Loading...