Blogovi

Vinil i šljiva

Ovaj put pišem odeju svoja dva najdraža laka. Obožavam ih samostalno, ali kad se kombiniraju, jednostavno su nevjerojatne!

Malo raspoloženja:
Po mom mišljenju ispada nešto tako tmurno, gotičko, kobno ... Asocijacije propadaju noću, propadaju krvlju. Žrtve Maye izgledaju kao: obredni nož, stegnut u ruci, još uvijek kucajući srce na dlanu ... Ne, ne mislite da sam ja manijak. Upravo su se takve asocijacije ispostavile))
E, sad o samim lakovima. Ovo su moji najdraži Orly. Ja uglavnom volim krem ​​lakove ove marke.
Ove dvije nijanse imaju takva imena:
Crna - Orly tekući vinil (40484).
Šljiva - Orly savršeno šljiva (40617).

Koristila sam te lakove u manikuri "Feng Shui" - istaknula sam srednju i bezimenu desnu ruku drugačijom bojom (mislite li da ako bi ta dva nokta trebala privlačiti ljubav i prosperitet, a obojala sam ih crnom bojom - je li to vrlo simbolično?)
Lijeva ruka:


Desna ruka:


Pri slabijoj svjetlosti lak od šljive izgleda tamnije nego što zapravo jest:

I malo drugačija okolina:


Malo o samim lakovima:
Tekući vinil
Što se mene tiče, crni lak je općenito univerzalan. Za mene osobno je prikladno svugdje i uvijek. I na bilo kojoj duljini noktiju. Ovo je moja potreba.
Ova nijansa je upravo klasična crna krema, s idealnim premazom i sjajem. Doista je to ravno vinilu, kao što je naznačeno i u naslovu.
U usporedbi s drugim lakom, malo je tanji. Kada se nanese, širi se preko nokta, izravnavajući premaz.
Prvi sloj je vrlo prugast, ali drugi ispravlja sve do savršenog izgleda.
Ne znam koliko se suši, jer uvijek koristim sušenje.
Dobro se drži kod mene (stavim ga na podlogu i pokrijem ga sušiljom odozgo), dan trećeg ili četvrtog malo izgubi sjaj i na nekim se mjestima može obrisati, ali ja ga popravim trećim slojem i nosim tjedan dana
Savršeno šljiva
Ima zadivljujuću boju. Iako je na njemu napisano da je šljiva, ne mislim da je tako. Malo je krvav, ali s hladnim i prašnjavim ružičastim tonom. Izgleda prekrasno. Čak suzdržani. Što se mene tiče, idealan je za pedikuru.
Konzistencija je prilično tekuća, ne malo gušća od crne. Zbog toga se lak u jednom sloju ne skida toliko i ako ruke rastu s pravog mjesta (što, nažalost, nije za mene), onda se može idealno nanijeti u jednom sloju. Stavila sam dva i zadovoljna sam lijepim, glatkim, sjajnim završetkom.
Opet ga uvijek nanesem na podlogu i za sušenje, pa ne mogu imenovati adekvatno vrijeme sušenja. Oba laka imam u dva sloja na bazi + sušenje se potpuno osuši nakon 5-10 minuta. Drži isto kao i crno.
Cijena: otprilike 7,5 USD (60 UAH).
Ocjena: oba 5 s mnogim prednostima.

Pogledajte video: Trešnjevački Mališani - Što Se U Vrtiću Radi Vinyl Video (Travanj 2020).

Loading...