Blogovi

Dobra, loša, opaka organska trgovina


Dobar dan)
Početkom ljeta prijateljica mi je uručila mali paket s darovima. Reći ću vam danas o njima.
Naravno, čuo sam za marku Organic Shop, ali ... uz rub uha, jer ova marka ovdje nije zastupljena. Da budem iskren, nekako sam s njom reagirao oprezno i ​​zato je vrećica već dugo prašila u ormaru, ali jedan po jedan isprobala sam sve proizvode. Počet ću s opuštajućom pjenom za kupku Organska orhideja i salvija
Ustvari, nisam ljubitelj zidanja u kupaonici, radije stojim pod tušem, tako da u životu nisam probala toliko pjene, ali nemam šta da uporedim. Svidio mi se ovaj miris pjene, vrlo neupadljiv i ugodan, kako kaže natpis na pakiranju, miris orhideja. Pjena je također izvrsna, ali nije mi se svidjela s ovom pjenom, ili bolje rečeno nakon nje, još uvijek se morate istuširati. Ako napustite kupaonicu i samo je obrišete ručnikom, tada će koža biti neugodno ljepljiva. I uopće ne vlaži kožu, tj. pjena samo radi ljepote, nema korisne funkcije, poput hidratantne, ne nosi u sebi.
Ocjena: 4
Tada sam od kanti dobila krem ​​gel za noge. Organski um i pelin

Vrlo lijep krem ​​gel. Brzo se upija, koža nakon što ne kaže da je mega mekan, ali neugodni suhi osjećaji odlaze. Krema sadrži i mentol, ali nisam odmah pogodila o tome. Ili slonova koža na nogama, ili je takav svjetlosni efekt bio zamišljen, ali u osnovi, samo osjećam čisto hlađenje među prstima na ruci koji su nanijeli ovu kremu na moja stopala))
Općenito, osjećaji u nogama su ugodni. Ublažava umor i lagano osvježavanje.
Ocjena: Ne znam, žurim između 4 i 5
I na kraju, najukusnije. Maska protiv starenja lica Organska kava i svila

Tako sam osjećala da joj ne trebam mazati lice, ali ne ... shvatila sam to i primijenila. Iskreno, cijelo ovo vrijeme sjedio sam s maskom, držeći ogledalo u rukama, tako da ako barem nešto pođe po zlu, požuri i operi ga sušilom za kosu. Ali sve je bilo dobro. Miris je vrlo ugodan, po mom mišljenju, ovo je kakao. Lagana, neupadljiva, ali uzrokuje lučenje sline))) Maska je lagana, ugodna za kožu i ima pomalo rashlađujući učinak. Čim sam osjetila taj efekt, potrčala sam pogledati ambalažu, nisam li mazala lice gelom za noge, ali ne, sve je u redu. Služila sam svoje vrijeme, dobro isprana, u ogledalu tražim učinak pomlađivanja.
A onda mi je nos postao crven.
Tada mi je čelo pocrvenjelo.
Općenito, nakon otprilike 5 minuta izgledao sam nakon dana provedenog pod ljetnim suncem bez kreme za sunčanje. Ali s naočalama. Jer su se oko očiju i usta pojavili bijeli krugovi, netaknuti ovom čudotvornom maskom.
Metak je metkom napunio Pantenolovo lice, ostavila je samo rupe da se oči pogledaju u ogledalo)))
Ne znam što je to bilo, ali nakon 40 minuta. s kožom je bilo sve u redu. Nema ni trunke crvenila. Mislim da je to možda reakcija na kofein, koja dolazi prvo? Što mislite?
Ocjena: 1

Pogledajte video: Suspense: Stand-In Dead of Night Phobia (Studeni 2019).

Loading...