Blogovi

H2O + Oasis Mist

Nije sva voda koja H2ORecenzije kozmetike marke H2O mogu se prebrojati na prste, stoga mislim da će moje mišljenje nekome biti korisno.
Početkom ljeta sazrijevala je potreba za kupnjom termalne vode. Šetao sam i lutao L'Etoileom i otkrio ovo čudo. Izgovaranje imena, glasnoće - ono što vam treba. Uzimam. Uzeo ... na glavu

Teško je napraviti okvir vode, oprosti mi :) Volumen je 150 ml. Prskalica je prilično dobra. Prikladno je držati u ruci ... To je vjerovatno sve što mogu pozitivno reći o ovoj stvari. Da, da. Zapravo, ovo je samo noćna mora.
Kao prvo, miris, Koliko sam shvatio, voda ne mora mirisati niti imati vanjske "arome". Ali ne u našem slučaju. Čim voda dodirne lice, iz nosa se pojavi miris ... prašina ili nešto slično ... Pa, očito nije mirisa svježine. Činilo mi se da moja sestra miriše na stari ruž. Brinula sam se o datumu isteka, ali tamo je sve u redu.
Drugo, učinak na kožu. Iz nekog razloga voda stvara ljepljiv film na licu. Ovo je neka vrsta užasa! Želim odmah oprati ovu patku. Vlaženje nije primijećeno. Umirujuća svojstva se također ne primjećuju. Koristi se nakon čišćenja prije spavanja, nakon plaže ... Koža izgleda grozno, daje izgled masnog sjaja. Noćna mora je noćna mora i opet noćna mora. Ne znam kako je s ostalim proizvodima ove tvrtke, ali ovaj "alat" leti u tartararu.
cijena: oko 700 rubalja bez popusta ... (20-25 USD)
Vrijednost za novac dodatno smanjuje ocjenu ovog proizvoda. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam bacio toliko novca u odvod :(
Razdoblje ispitivanja: tri mjeseca neopravdanih očekivanja
Ugodan dan, budite oprezni. Ugodan dan

Pogledajte video: SKINCARE - H2O+ plus - face oasis mist (Veljača 2020).

Loading...