Blogovi

Dolce & Gabbana Classic krem ​​ruž za usne recenzije

Svim ljepotama, dobra večer!
Čitala sam recenzije kozmetičarke o prekrasnom i jedinstvenom ružu za usne iz DG-a, a kao žarki obožavatelj golih ruževa, prirodno sam ga kupila!
Ali moja radost nije dugo trajala ...

Detaljan prikaz:
Nakon sastanka s kozmetičarkom, nisam kupio niti jedan proizvod, a da nisam pročitao recenzije o njemu PRIJE kupnje i osigurao se da li kupnja vrijedi. Nisam ni sumnjala u ovaj ruž, bila sam sigurna da je savršen, kakvi su postovi i pohvalne riječi o tome ovdje. Napomena o ovoj nijansi. I zašto je moje razočaranje bilo veliko kad sam je vidio u poslu ...
Ali u praksi se sve pokazalo vrlo loše ...
Tekstura ruža za usne je vrlo masna. Ne, stvarno, vrlo, vrlo debela. Vrlo je postojan i pomalo ljepljiv. S njim na usnama ne osjećam veliko zadovoljstvo, jedino što mi je drago je što ne usušuje previše usne i kad počne ostavljati usne ne ostavlja bijelu traku. I sve što sam gore napisao, mogao bih joj oprostiti ako ne za jedno, ALI ...
Strašna je, strašna, grozna ... užasno ošamućena u naborima. I bez obzira kako to nanesem, bilo četkom ili prstom, situacija se ne mijenja.
Možda je to zbog sjene, jer gole izbjeljene boje grozno loše odlaze u krevet, a vole biti kapriciozne čak i na savršenim usnama (a usne same po sebi nisu samo vrlo suhe i kapriciozne, već čak i užasno teški kremasti YSL idu u krevet bolje.
Što još mogu reći, pazite na swatch.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
U početku je sve lijepo i dojmljivo, pogotovo boja i lijepa slova DG-a na ruž. (usput, slučaj je uopće nije impresionirao. Ne razumijem da ga svi tako hvale, Loreal na masovnom tržištu ima potpuno istu stvar).
Swatch u ruci, bez bljeskalice i s bljeskalicom.
Kao što možete vidjeti na ruci, to se stapa s kožom.

Sada spužva nude
Suhe i s velikim naborima (pukotine su zapravo iste, s čime sam ih mazao)
I ono najzanimljivije
Nema bljeskalice

Oh užas
S bljeskalicom
Ali iz daleka to izgleda vrlo osobno

I bljeskalicom


Ocjena: 3. I ništa drugo. Rekla bih da je moguće i manje, s obzirom na svu silu svojih razočaranja, ali nadam se i drugim nijansama, jer sam ruž izgleda tek po teksturi.
cijena: 1410 rubalja bez popusta u ILB-u
Period ispitivanja: 3 tjedna

Pogledajte video: RELJA - DOLCE VITA OFFICIAL VIDEO (Listopad 2019).

Loading...