Blogovi

Moji nokti se više ne ljušte, zahvaljujući Bio intenzivno sredstvo za uklanjanje laka za nogotok s shea maslacem i avokadom (bez acetona)


Naši su naučili raditi kvalitetne stvari!)))

Sretna subota svima! Nail "Nail" uvijek sam tretirao kao nešto vrlo osrednje, davno sam ga kupio u staklenim bocama, svima poznatim. Tada se na tržištu pojavio veliki asortiman i probao sam mnogo različitih željeznica. Idealna za mene bila je ružičasta od Sally Hensen, ali promijenila sam prebivalište i ovdje je nećete naći popodne s vatrom. Dugo sam tražio alternativu za nju, ali sve nije bilo u redu. U jednom sam se trenutku zaustavio na Le Poli, ali što sam ga duže koristio, više su mi se sušili nokti. Sljedeći koji sam kupio salon salon za manikuru, noktom su mi se počeli ljuštiti ... takvog još nisam vidio. na cijelom su noktu bile pune "izbočina", koje bi, ako se povuku, duge pruge slijevale duž nokta. Bilo je potrebno kupiti još jednu tekućinu, a pošto u mom gradu praktično nije bilo izbora, odlučio sam da ionako nema, nema goreg načina da isprobam novu generaciju željeznice Nogotok.
Odabrao sam opciju s shea maslacem i avokadom, u mom slučaju su vrlo zgodni. Zaista sam se nadao da je istina da su ulja tamo zapravo prisutna jer nije bilo naznaka dvofazne tekućine. Sastav zadovoljan, bilo je malo sastojaka: etil acetat, pročišćena voda, glicerin, shea maslac, ulje avokada. U istoj ružičastoj boji Sally Hensen, sastav je puno duži.

Kad je došao red da se željeznice testiraju u praksi, čekalo me iznenađenje (razmišljao sam zašto postoji tako široka kapa na boci) - dozator. Koliko je prikladno koristiti ga! Stavila je pamučni jastučić, pritisnula ga nekoliko puta i to je sve)) Zbog toga je protok vrlo ekonomičan, tekućina ne izdahne i ako se boca odjednom okrene naopako, onda se ništa neće proliti))

Njezin je miris sasvim specifičan, ali nema nikakve veze s drugim sličnim onima bez acetona. Savršeno briše lak! Tako je oprala samo moju voljenu Sally. Nakon uklanjanja laka, nokti ostaju masni (na kraju krajeva, ulje je prisutno, zdravo!) I lijepo miriše. Ali otkad ja uvijek oprati ruke nakon čekanja, onda za mene to nije problem. A sada o najsretnijim - u samo 3 (!) Aplikacije nokti su se potpuno ogulili! I to bez dodatnih sredstava. Reći da sam zadovoljan znači ne reći ništa. Preporučujem svima da probaju!)) Usput, pogodan je i za umjetne nokte, jer ne sadrži aceton.
Trajanje upotrebe 3 tjedna
Cijena 15 grivna (gotovo 2 dolara) za 200 ml
Ocjena 5!

Pogledajte video: Tinedol krema - Krema za liječenje gljivične bolesti stopala, koliko - Hrvatska (Veljača 2020).

Loading...