Blogovi

Leptiri s China Glaze i Orly

Ljetna umjetnost noktiju proteklog ljeta. Ispod reza malo teksta i fotografija.


Ovo je bila moja prva svjetska umjetnost noktiju. Prije toga bili su samo mali naglasci, ali ovaj put zadatak je bio pokušati nacrtati krila leptira na noktima.
Slikano u podnožju INM mliječni temeljni kaput, U početku su nokti oslikani narančastim lakom Kineska glazura narančasta vam je vruće? Sam je vrlo lijep. Na noktima izgleda malo neravnomjerno zbog činjenice da nema gornjeg premaza. To je bila intermedijarna opcija, te stoga nije pokrivala.

Nakon toga napravljen je gradijent pomoću žutog laka Kineska glazura poljubljena od sunca, Gradijent od dvije boje već je prekriven vrhom.

Spužva je odabrana porozno da prenosi heterogenost planiranih leptirovih krila.

Manikura je učinjena već u tri faze i, u skladu s tim, trajala su tri dana. Vraćam se kasno s posla i navečer nema vremena zauvijek, a posvetiti cijeli vikend noktima nije uvijek moguće. Stoga se postupno slikanje pokazalo još boljim, jer sam mogao dobro osušiti lak i slikati, ne bojeći se da bih mogao pokvariti premaz. Prvog dana, odnosno, nokti su obojeni narančasto, drugi dan je napravljen gradijent žutom bojom, a trećeg dana krila su već obojena crnim lakom Orly black out, Bijele točkice nanesene točkasti lakom Snježna kraljicaa gornji poklopac je ULAZITE gornji sloj vrata.
Evo rezultata:
Pogledajte video: Novogodisnji crveni nokti sa srebrnim gliterom (Studeni 2019).

Loading...