Blogovi

OPI lakovi za nokte

Moj novi lak iz OPI-a, s obzirom da sam već prešao na jesensku temu, onda ću kupiti lakove i sve ostalo u onim nijansama koje želim nositi na jesen. Na mojim bijelim rukama ovaj tamni lak izgleda zadivljujuće. Sjaji se vrlo plemenito. Pogledajmo ovog zgodnog ?!

U električnom svjetlu, jer ne može biti uhvaćeno popodne.


I jučer, a i danas sam se šminkala posebno za ovaj lak, smeđe-bordo sjene istaknula sam vanjski kut očiju. Eto, sada o laku, jako mi se svidio, lako se nanosi, a od prvog sloja izgleda dobro, jedini je lakši, daje crvenilo. Željela sam učiniti nokte tamnijim, pa sam nanijela 2 sloja laka. Jako mi se svidjela činjenica da se na noktima nevjerojatno brzo suši, potrebno je nekoliko minuta da se lak osuši u 2-3 sloja! Prilično je tekućina, tako da lak morate dobro namočiti četkom na rubu boce, inače će sva ta ljepota biti na kutikuli (a obojeni prsti su zastrašujući). Boja je poput zrelih trešanja, vrlo je ukusna. Lak iz proljetne kolekcije 2008 "Indija", ali koristit ću ga u jesen i zimu.
Dnevno svjetlo izgleda bordo, daje u čokoladi, svjetlucavo je gotovo nevidljivo.

Četkica je savršena, to već svi znaju, velika bočica, 15 ml. Miris laka vrlo brzo nestaje s noktiju, što mi se jako sviđa, zasigurno, kao i svima vama. U boci sjaji vrlo lijepo, skromnije na noktima.
Odlučio je usporediti ga rame uz rame s opi aferom u crvenom kvadratu


Lak mi se jako svidio, želim kupiti još nekoliko zgodnih muškaraca sličnih nijansi. Čini mi se da je kvaliteta tamnih lakova mnogo bolja od one svijetlih lakova, pa ću tamne lakove od opija kupiti za budućnost.
Cijena: 10 USD
Ocjena: 5
Trajanje upotrebe: nekoliko dana.

Pogledajte video: Omiljeni. . i oni drugi lakovi za nokte! (Siječanj 2020).

Loading...