Blogovi

Agnes b .: Paleta b. savršeno! Trio sjenila Pearl Harmonie 1158 Harmonie Marine

Danas je još jedan osvrt na francusku dekorativnu kozmetiku Agnes b., Ovaj put o tri najbolje biserne nijanse u plavoj i plavoj boji. Ne mogu reći da sam veliki obožavatelj upravo takve palete, ali ponekad postoji odgovarajuće raspoloženje, kad stoljećima želim nešto nebesko. Već imam jednu plavu paletu, iako su sjene mat. A sada je tu i biserno, tako da možete kombinirati i eksperimentirati.
Agnes b. Paleta b. savršeno! Trio sjenila Pearl Harmonie 1158 Harmonie Marine

Sama paleta je pakirana u kartonsku polu-kutiju, na kojoj sa stražnje strane možete vidjeti sastav (ako odjednom, koga briga):

Sama paleta je izrađena od prozirne plastike, u kompletu se nalazi aplikator.

I naravno, sjene:

Sve tri nijanse, kao što ime sugerira, su matične. Oni leže u prozirnoj izmaglici, pa ih je teško nazvati visoko pigmentiranim.

Kod nanošenja malo prašine, ali zbog činjenice da su sjene svjetlosne, to nije presudno (za razliku od crnih ili sivih sjena, koje se onda brišu za pola dana tu i tamo s lica). Bez baze, s vremenom se počinju skupljati u nabora vjeđe i lagano blijede, pri čemu se baza ispod sjene savršeno drži.

Ako općenito, tada sasvim dostojna sjene, prodavačica iz sovjetske ere me ne pravi od toga. Koristim ga s užitkom kad postoji odgovarajuće raspoloženje.
Procijenjena cijena: 449 - 899 rub.
Period ispitivanja: 1,5 mjeseca
Ocjenjivanje: 4+

Pogledajte video: Agnes B. - Swobodnie Official Video (Prosinac 2019).

Loading...