Blogovi

BB krema. Moja priča


Ove dvije BB kreme jedna su od njihovih najpoznatijih i najpopularnijih među kolegama.
Prvo MISSHA Oriental Herb Medicine Gold Care BB krema SPF 30 / PA ++ / BB krema protiv starenja na bazi rijetkih korejskih biljaka
Luksuzna BB krema smatra se jednim od najboljih proizvoda ove marke. Dizajniran posebno za njegu i pomlađivanje zrele kože. Uz to, u svom sastavu ima hrpu svih vrsta vrijednosti i korisnosti, a što je važno, ima i faktor zaštite od sunca SPF30.
Krema je dostupna u dvije nijanse, imam nijansu broj 2 - prirodno bež, neutralnu, bez ružičaste ili žute podtonove.
Idealno se stapa s kožom, ima gust premaz, lako se nanosi na kožu, vrlo je nježne teksture, ima lagani biljni miris. Koža se ne isušuje, ne naglašava piling i pore. Deklarirana je kao aktivni ovlaživač, pa mlade žene s kombinirano masnom kožom mogu početi sjajiti nakon nekoliko sati (matirajuće salvete su vrlo korisne). Ova BB krema stvara idealno lice ravnomjernim tonom, na licu je nevidljiva, kožu čini svježom.
Pakiranje - epruveta od 20 ml.
Na ruci se može činiti tamnim, ali na licu se savršeno raspoređuje i prilagođava tonu kože.

Nekoliko minuta nakon nanošenja
Potpuna slika (BB krema, rumenilo, puder nisu korišteni)

Ocjena: 5
Trajanje upotrebe: oko godinu dana
Cijena: na području: 1 tisuću rubalja
drugi, Missha M Perfect Cover BB krema SPF 42 PA +++ 50ml
Sastav ove kreme također je prepun svih vrsta korisnih tvari, pa ima hidratantna i glatka svojstva, ima upravo ogroman SPF 42 PA +++!
Iako se ova BB krema smatra jednom od najgušćih, ima maksimalnu moć skrivanja, ali u usporedbi s prvom sigurno gubi (moje su posude na krilima nosa malo razmazane). Apsorbira se duže, čak i nakon što se krema upije i prilagodi koži, želite puderiti lice, čini se da je koža sjajna i make-up par sati, uopće nisu primijetili matiranje.
Postoji u pet nijansi:
13 - Mliječno bež mliječno bež
21 - svijetlo bež
23 - prirodna bež prirodna bež
27 - med bež pijesak med
31 - Zlatno bež zlatno bež.
Imam nijansu br. 21, pogodna je za mlade dame sjajne kože, nanosi se lako, ima parfemski miris.
Pakiranje - epruveta s dozatorom, 50 ml.

Nekoliko minuta nakon nanošenja kreme
Potpuna slika (BB krema, rumenilo, puder nisu korišteni)

Ocjena: 4 -
Trajanje upotrebe: oko godinu dana
Cijena: u području: 800 rubalja.
Želim napomenuti da BB kremu koristim isključivo kao temelj, iako se BB krema deklarira prije svega kao krema za njegu kože, a zatim i kao temelj. Preporučuje se nanositi ga na čistu kožu, bez upotrebe hidratantnog sredstva. Nakon nanošenja kreme potrebno je vrijeme da se "stegne". Nakon 15-20 minuta oksidira i prilagođava se tonu kože. jer gotovo sve BB kreme imaju hidratantne sastojke u svom sastavu, pa ih zimi treba nanositi 20-30 minuta prije izlaska.
Prstima nanosim BB kremu, pa sam odmah primijetila da se ispire sa ruku mnogo teže nego uobičajeni tonski lijek, stoga je morate maknuti s lica nekako na poseban način. Koristim maslac i pjenu. Reći ću vam u sljedećem postu :-))
Hvala na pažnji!
Lena

Pogledajte video: . KOJE KREME KORISTITI ZA NEGU BEBA I ZASTO ??? (Travanj 2020).

Loading...