Parfemi i mirisi

Parfumeur The Pour Un Ete L Artisan

Ovog ljeta imala sam 3 parfema u svojim favoritima, iskusivši ih u ljetnim vrućinama želim podijeliti svoje mišljenje. Počet ću s vrlo lijepim čajem, koji su zainteresirani za dobrodošlicu.
Puni naziv parfema: Parfumeur The Pour Un Ete L Artisan
pogled:
Opis proizvođača i piramide:
Mnogi znaju da u ljetnim vrućinama ništa ne utažuje žeđ kao ledeni čaj od cvijeta, pikantan, mirisan i tonik. Parfemerka Olivia Giacobetti 1995. godine svoj je unisex miris posvetila ovom luksuznom piću, stvarajući luksuzno i ​​cool remek-djelo koje se odlikuje gracioznošću i elegancijom. Note zelenog čaja i jasmina isprepliću se u aromi "The pour un Ete" s hladnom mentom i svježim limunom. Plemeniti i profinjeni bergamot daje parfemu svjetovni sjaj, šarm i sofisticiranost, ostavljajući lagani trag s dozom gorčine i začinjenog sjaja.
Mirisni sastav uključuje:
Gornje note: čaj, jasmin;
Srednje note: bergamot, limun;
Osnovne note: metvica, prijatelj iz Paragvaja, cedra i mošusa.
Detaljno mišljenje: Najprirodniji čaj kojeg sam danas upoznala. Svjež je i lagan, zagrijava se na koži i postaje vrlo mirisan, mirisa zelenog čaja, ne samo vrućeg iz šalice, već iz visoke čaše sa ledom. Jasno čujem čaj, jasmin i malo metvice. Vrlo mirna, opuštajuća aroma. Želim ga odjenuti i lagano šetati, izlagati suncu nos, gledati kako sjaji kroz lišće i pušta zečeve, škljocne od zadovoljstva i osmijeha. Aroma sunce, mirnoća mirisa. Nije energičan i vedar, miran je i ugodan ... Za njega je ljetno vrijeme, bio je dah zraka u prašnjavoj vrućoj Moskvi (iako ove godine dugo nije bilo vruće). Već očišćen u kabinetu i čeka da stupanj prekorači 25. Nije vlak, daje pozitivnost samo svojoj ljubavnici. Trajnost na meni 4-5 sati.

cijena: 2500-3000 za 50ml
Hvala svima što ste svratili!
Ja sam Svjetlo i bolje na "ti".

Pogledajte video: Sélection parfums d'été . . (Travanj 2020).

Loading...