Lakomanyak

OPI lakovi za nokte

Jacques ne poznaješ! - ime ovog laka, objavljenog u "francuskoj" zbirci OPI, postalo je proročko: nema laka koji ne bi bio upoznat s "Jacquesom". 2008. godine, kada je niz nijansi posvećenih francuskom brendu ugledao svjetlo, sada već uobičajenu taupe (eng.) tupe) na noktima bila je vjerojatnija znatiželja. Ne jamčim za točnost podataka, ali kažu da su OPI-i bili pioniri ovdje. U svakom slučaju, većina poznatih varijacija lakova na temu taupe i gljive (Chanel # 505 Particuliere, Essie Chinchilly itd.) Izašle su mnogo kasnije.
U jesen 2009. godine OPI je objavio "antilop" kolekciju. A u njen sastav ušao je još jedan "Jacques" - "antilop". Zbirka je, usput, obustavljena i predstavlja lov na poznavatelje.
Imao sam sreće da imam obje verzije OPI Ne znate Jacquesa!, Pokazujem ih danas. OPI Ne znate Jacquesa! - tamno sivo-smeđi lak bez naznake svjetlucava. Hladno i plemenito - nije ni čudo što se u njemu formira toliko sljedbenika. Tekstura je prilično tekuća krem-žele, s kojom trebate držati uho, ili bolje rečeno, ruku, pazite, jer će inače preplaviti kutikula. Iz tog razloga radije stavljam 3 najtanja sloja, jer se lak suši vrlo brzo. Ima prekrasan sjaj koji vam omogućuje da potpuno zanemarite vrh. Ocjenjivanje: 5
trošak: od 270 rub. u američkim internetskim trgovinama do 600 rubalja. u ruskim offline trgovinama
OPI Ne znate Jacquesa! antilop - verzija "Suede" prethodnika. Ima sličnu bazu boja, ali djeluje primjetno svjetlije zbog neobične teksture - ogromna količina malog srebrnog svjetlucavog svjetla, tvoreći mikroglicer, ali istovremeno pokriven injem prevlaka. Upravo taj oksimoron stvara upravo efekt "antilop". Zanimljivo je da srebrni nastavci daju laku mekani brončani ton.
U nanošenju laka je kapriciozan: trebate imati snajpersku točnost da biste nanijeli ovu prilično gustu i gustu tvar u gotovo jednom pokretu. Lak gotovo ne daje šanse za izravnavanje nedostataka, jer zbog svoje prigušenosti odmah se suši. Pa, nema načina da se pomogne vrhunskom poslu - vrhovi i sušenje "antilop" su kontraindicirani. "Suede Monsieur" neće dugo ukrašavati manikuru - takve teksture očito nemaju otpor, imam 1,5-2 dana.
A ipak je lijepa)) Ocjenjivanje: 5
trošak: i dalje ga možete pronaći u rijetkim stranim internetskim trgovinama i na ebayu već od 15 dolara i više.
I male usporedbe za desert))
Kompleksno cvijeće vrlo ovisi o osvjetljenju i okolišu, pa toliko fotografija: Usporedba sudionika s lijeva na desno:
- paradoksalni Chanel;
- Essie Chinchilly
- Misa Coffee Pick Me Up;
- OPI preko Taupe;
- Maslac London Fash Pack;
- OPI Ne znate Jacquesa;
- Chanel Vertigo.

Nije se puno moglo uspoređivati ​​s antilopom "Jacques" - iz čitave zbirke samo je Orly pao na pamet. A Jacques sam prekrila i sjajnim vrhom, jer nama, naravno, nikako nije zabranjeno nositi ga. Zanimljivo je da ispod vrha postaje toplije i brončano.S lijeva na desno:
- OPI Ne poznaješ Jacquesa! Suede + top CND super sjajni;
- OPI Ne poznaješ Jacquesa! Suede;
- Orly Nite Owl.

Au revoir!

Pogledajte video: Omiljeni. . i oni drugi lakovi za nokte! (Travanj 2020).

Loading...