Dekorativna kozmetika

YSL Volume Effet Faux Cils luksuzna maskara za efekt lažnog trepavica - recenzije

Pozdrav svima!
Želim s vama podijeliti svoje mišljenje o legendarnoj Mascara YSL Mascara volume effet faux cils - volume maskara s učinkom "lažnih trepavica" br. 1.
Pročitavši puno o svojstvima ovog trupa, stvarno sam ga želio probati. Kao rezultat toga, kupio sam komplet od 2 lešina u carini. Nažalost, kutije odavno više nema, ali maskara ostaje. Proizvođač, kao i uvijek, obećava zlatne planine. Pa, da vidimo kako zapravo izgleda učinak lažnih trepavica) Za početak, maskara je u početku vrlo tekuća i lijepi trepavice nerealno. Ne mogu reći ništa o nekom čudesnom zavoju, jer su mi trepavice savijene same od sebe, i dalje koristim curlers za trepavice. Nemam alergije na lešine.
Ovdje možemo vidjeti četkicu i količinu maskare koja ostaje na njezinom vrhu.
Uvijek kupujem crne lešine, jer Volim efekt drame u mojim očima. Važno mi je da se maskara ne ističe (nosim leće). I da bi bilo lako koristiti, bez tambure. Nema posebne sklonosti četkicama; ako je maskara dobra, četkica nije bitna. Pa, prestanite govoriti, pogledamo što ona "gradi".
Oko bez svega (crveni kapak zbog poklopca aparata koji fotografira moje oči):
Slikam trepavice u 2 sloja, ali to radim brzo. Nemam običaj slikati trepavice dok na četkici ne ostane maskara.
Šminka za oči:
Na vanjskom kutu oka trepavice mi ne popuštaju i takva je slika normalna) Ali očito je maskara zalijepila trepavice ((
Još nekoliko fotografija:

Maskara je nanesena u 9:00, fotografije snimljene u 17:00.
Rezultat: Maskara ima minus - voli joj se utisnuti na kapke. Ali njegov je najveći nedostatak to što zašto ne operete šminku, ona ostaje na korijenu trepavica (ja osobno imam).
Neću reći da sam potpuno oduševljena, ali ni ona nije gubitnik. stoga procjena čvrsto 4. Hoću li kupiti još jedan? Možda, ali za sada ću i dalje tražiti taj "idealni" lešin za mene)
Period upotrebe: ukupno godinu dana.
Hvala svima na pažnji.
Budi lijepa.

Pogledajte video: YSL Mascara Volume Effet Faux Cils - The Curler Review & Demo (Studeni 2019).

Loading...