Dekorativna kozmetika

Givenchy Prisme opet! Rumeni recenzije

Šarenilo je nestalo, jesen je ispred prozora, ali želim nježne, ružičaste, boje bogate močvare. Da biste mi pomogli, barbi ružičasto rumenilo iz Givenchy Prisme ponovno je rumenilo u obliku pudera u nijansi 02 Voljeno ružičasto za stvaranje romantičnog, mladolikog izgleda.

Pročitajte od proizvođača katalog kozmetičara
Od mene:Za početak, izuzetno cijenim Givenchyjevu kvalitetu pudera, rumenila i sjenila. Neću biti oduševljen; postoji bolja hrana, ali ova je prilično dobra. Dizajn je prilično atraktivan: futrola je sjajna s logotipom živog, prilično kompaktne veličine, dok proizvod teži 6 grama - nije tako malo.
unutar ogledala u cijelom poklopcu i dva odjeljka, s rumenilom i četkom.
Četkica je tekuća, prirodna, lagano svrbež, proizvod malo dobiva, ne koristim.
i sad za malo rumenilo: u paleti vole ružičaste 4 nijanse - fuksiju, ružičastu, šljivo ružičastu i breskve. Nijanse su neprozirne, bez svjetlucava, pigmenti su prigušeni, ne drobe se, suhi su, morate ih pokušati pretjerati i pretvoriti se u lutku za gniježđenje. Čvrstoća je prosječna, postupno nestaje krajem dana (ovo je na normalnoj koži) tijekom dana kada je obnavljam. Kada se miješaju svi sektori, dobiva se nijansa dječjeg rumenila koja daje malo satenskog sjaja. Pore ​​se ne začepljuju!
Koristim svoje raspoloženje kad želim nešto slatko, romantično.
Imam ih oko 3 mjeseca.
Cijena otprilike 2000 rubalja prije popusta
Ocjena 5
A sada pogledajmo pobliže u hladu i na suncu

na prstima u hladu i na suncu

pomiješala sve nijanse na ruci
Pa, na mene (nešto zbog čega sam tužna, poput Alyonushke na slici Vasnetsov)

Hvala što ste svratili. Što vam se sviđa kod Givenchyja?

Pogledajte video: Recenzija čili omake #5 Miha Zadnik - Rumeni skat Tekmovanje za najboljšo amatersko čili omako (Travanj 2020).

Loading...