Dekorativna kozmetika

Chanel Aqualumiere Sheer Colour Shine Lip SPF 15 recenzija

Dobra večer svim ljepoticama! Jedne večeri nakon posla, kad sam nevoljko otišao kući i želio prošetati, prošetao sam Latualom, a odatle sam izišao s uspješnom kupnjom. Nisam mislila da je ruž za usne kupljen bez testova takav, pa će mi se svidjeti i dugo se smjestiti u torbu za šminku. Upoznajte,
Chanel - Aqualumiere 101 Galapagos sjajno sjaji
foto:

Divimo se predivnom, vrlo jednostavnom dizajnu, crnom četverokutnom pakiranju sa zlatnom prugom u sredini i logotipom marke Chanel na zlatnoj pozadini na vrhu)) Nevjerojatno jednostavna, lijepo ukusna, poput „male crne haljine“.
Sada pogledajmo nijansu samog ruža. Iako se pitam. Zašto galapagoss? To je vjerojatno nebesko mjesto, a onda se dobije ovaj ruž nebeske boje.
Dakle, dovoljno tekstova. Pogledajmo nijansu ovog sjaja ruža za usne:
Ljetno:
s bljeskalicom:

Detaljno mišljenje:
Zapravo, ovo je ruž-sjaj, sjajni izgled, proziran, bez šljokica (hvala Bogu). Vrlo osjetljiva, ne upadljiva boja kao što se vidi s swatcheva. usne za usne, poput boje breskve))) Miris ruža za usne je jedva primjetljiv, osjetite ga samo kad ga dovedete direktno na nos, ugodan. Ne znam na što miriše, ne znam, ali sviđa mi se. Tekstura je vrlo ugodna, meka, lako se nanosi. Navedeno hidratantno da se osjeti. Kako je volim nositi? teško je reći. S vremenom, ako nanesete ruž jednostavno na usne, on se počinje isušivati ​​i ne sviđa mi se (a hidratacija je proglašena čudnom?), Ali ako je stavite na običan higijenski, ispada da je izvanredna. Jako mi se sviđa, tako ga i nosim. A sad da vidimo swatch!
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
pri dnevnom svjetlu:
s bljeskalicom:
gole spužve:
s ružem za usne na dnevnom svjetlu:
i sada s higijenskim:
na bljesak

možete vidjeti da s higijenskim ružem izgleda bolje, a hidratantno se vidi)))
Više ga volim nositi.
što kažeš?
cijena:
667 rubalja po dionici u Latualu
Period ispitivanja:
2 s malo tjedna
ocjena-5 - !!! (minus za činjenicu da se osuši na usnama)
Ja sam Julia) možeš i ti)))

Pogledajte video: May Hits and Misses (Travanj 2020).

Loading...