Dekorativna kozmetika

Jesenska nova lumene osvjetljujuća anti-age BB krema SPF 20 sa arktičnim oblakom 02

I opet, europski analog bb kreme. Da vidimo?

Obična cijev, ne baš prikladan tupi nos. I miris ... Miriše na svježe iscijeđeni sok od naranče. Yum! Znam da serija Vitamin C + sadrži arktičke oblake, ali moj nos tvrdoglavo doživljava ovu malu kao citrus. Cijela serija mi miriše na naranču.

Konzistencija je slična azijskim BB kremama, jednako je gusta i viskozna, ali se vrlo lako nanosi na kožu, kao da se širi ispod prstiju i ravnomjerno se raspoređuje po licu.
Predlažem da usporedim što prosječni statički azijski analog BB kreme može (italicizira) i usporedim to sa mogućnostima Lumine BB kreme:
1.Uvlazhnyaet, Uz BB kremu hidratacija mi je dovoljna, ne koristim nikakva dodatna sredstva.
2.uizjednačava ton kože, posvjetljuje pjege, staračke pjege, zbog izbjeljivačkih komponentiu, Ha! Ton kože izjednačava se savršeno, ali ne zbog izbjeljivanja (fotografija ispod)
3. maskiranje nedostataka tj. zamjenjuje concealer, concealer, Doista, maskira nedostatke, ali ne čvrsto, u potpunosti će izgladiti blago crvenilo, ali neće se nositi s ozbiljnim tragovima akni.
4. <>> djeluje kao krema za sunčanje, Ima SPF 20.
5. ima snažna regenerativna svojstvai - Pa, nažalost, ništa takvo nije primijećeno.
6. daje prirodan, "bez šminkanja", Wow! Leži potpuno nevidljivo na koži, u još tankom sloju, tijekom dana se nigdje ne sklizne, ne padne u pore. Izdržao sam vrućinu od 40 stupnjeva, uz pomoć matiranja salveta ostao sam na licu gotovo do večeri, a bez ekstremnih uvjeta stvarno izdrži cijeli radni dan.
Krenimo na zabavne slike:
Kao i obično, prištić s prištićima.
Kao što vidite, crvena mrlja je i dalje uočljiva. I također je primjetno koliko je ovaj bb tamniji od moje kože. Namjerno nisam obojio granice tako da vidiš razliku između moje kože i tamnog bibika ... Navodno mi je ton kože bliži blijedo sivim azijskim kolegama nego europskim.
I opet, moje pola lica.

Hihi. Čak se i najzabavniji, iz blijedog, pomalo pjegavog grabeža, pretvorio u veselu djevojku žute kože. Ali ujednačenim tonom. Ok, ton nije moj.
Sad pogledajte pore.
Golog obraza.

tada gotovo nevidljiv. Šteta je čak što je bb tako žut.
Mislim da u našoj zemlji nema toliko blijedoplavih djevojaka, pa će takva pomalo žućkasta nijansa mnogima odgovarati, posebno ljeti, za sunčanje. A ako ne želite zabrljati s narudžbama u internetskim trgovinama, ali stvarno želite koristiti BB kremu, a ako imate žuti ton kože, onda preporučujem da obratite pažnju na Lumin! Vrlo vrijedan predstavnik obitelji Bibikov!
I povest ću ga sa sobom na odmor, mislim da je s morskim preplanom vrlo sličan!
cijena: oko 10 dol
Period ispitivanja: više od 2 tjedna

Loading...