Dizajn noktiju

"Lijena" manikura. Moji pomagači i spasitelji


Dobar dan, ljepotice! Kolovoz i početak rujna postao sam potpuno lud u pogledu tempa i zasićenosti, jer za to vrijeme često nisam imao dovoljno lak u noktima u punoj boji. Spasavaju me različiti čipsi koji mi puno pomažu i pomažu u postizanju brze, ili, kako sam je naziva, lijene manikure. A sada ću pokazati jedan od njih koji je u stanju stvoriti jaknu u samo nekoliko minuta.

Dakle, opet razumijem da je vrijeme za nered s noktima kratko, i na noktima vadim silikonske naljepnice, koje se stavljaju na rub i oponašaju premaz - francuska manikura. Postoji jako puno naljepnica, a glavni kriteriji za kupnju mogu biti - fleksibilnost, elastičnost i debljina baze. To jest, ako to nisu naljepnice, naime, samoljepljivi elementi, baza bi trebala biti tanka, vrlo elastična i fleksibilna. Inače će potkopati lak i, općenito, neće se dobro pričvrstiti. Imao sam iskustva koja su ostavila vrlo negativan dojam, baza je bila poput stakla. Gomila živaca i nema zabave. Još uvijek negdje leži.
Nedavno sam ponovno pronašla svoje omiljene naljepnice na bazi silikona. Savršeno se pričvršćuju i drže, ne stvaraju dodatni volumen i leže dobro. Evo ih i makronaredbi kako bi bila vidljiva debljina lista naljepnica:

Za lijenu manikuru trebamo:
set naljepnica
baza laka
poljski fiksator
baza laka (boja)
Nanesemo bazu, boju, ostavimo da se osuši i pažljivo stavimo naljepnice na rub nokta pincetom kako bismo dobili jaknu, nakon čega obložimo s dva sloja fiksatora. Manikura je spremna. Jednostavno i vrlo brzo.
To se dogodilo u mom biču.

Jedini negativan, naljepnice moraju biti odabrane duž širine nokta. Na mojim noktima - gotovo svi su uski, pa praznine moram nijansirati akrilnom bojom, dobro ili ne koristiti jaknu, već jednostavno ukrase.
cijena: 1 dolar = 8 grivna set od 10 naljepnica.
Ocjenjivanje: 5-
A kako se izražava manikura?
Ja sam Corey, ti si sa mnom. Hvala što ste svratili.

Pogledajte video: Ryan Reynolds & Jake Gyllenhaal Answer the Web's Most Searched Questions. WIRED (Travanj 2020).

Loading...