Lijepa kosa

Hrpa pigtails

Pozdrav ljepotice!
Dugo nisam pisala o frizurama ... i da budem iskrena, dugo nisam radila ništa. U jesen je već kul i možete sigurno nositi labavu grivu. A onda sam vidio dosta učenica s pigtailsima i želio sam nešto sanjati.
Frizura će biti dobra za gustu i dugu kosu, čime se, nažalost, ne mogu pohvaliti (Ali dogodilo se nešto.

Prvo vežemo niski rep s elastičnom trakom kako bi odgovarao kosi. Iako je, općenito, moguće i više, ali želio sam određenu vrstu full face (to će biti na kraju posta), pa sam ga učinio vrlo niskim:

Podijelimo ga na 3-4-5- ... dijelove (imam ih 4) i od svakog pletemo obični pigtail (nisam popravio ništa, jer mi je kosa kovrčava), možete ga vezati malim gumenim trakama, možete zamoliti nekoga da ga drži.

Sada izvadimo pigtails i zalijepimo ih nevidljivima preko elastične trake koja drži rep:

I posljednji korak je sakriti svu nevidljivu sramotu sa ukosnicom ili prekrasnom elastičnom trakom. Na dohvat ruke bio mi je samo guma-cvijet, prevelik je, ali možete priložiti sve što želite:


Dakle, ako je kosa bila gušća, bilo bi moguće napraviti 5 pletenica, ako je bila autentičnija - lepinja bi izgledala upečatljivije te bi se ljepljivi vrhovi mogli učiniti dulje i lijepo položiti. Eto, to je, to jest, ne žalim se  
A evo i pogleda "lica"  

Hvala na pažnji!
Julia

Pogledajte video: How To Make A EASY DIY HARLEY QUINN COSTUME Italy-Sistine (Travanj 2020).

Loading...