Dekorativna kozmetika

Dior Skin Nude

Dobar dan, djevojke!
Nedavno se na štandovima pojavila ažurirana linija proizvoda Dior Skin Nude u obliku sredstava za čišćenje, podloga i pudera. Zajedno s njima izašli su ruž za usne Dior Rouge Nude, 4 nijanse lakova za nokte i četkica.
Što sam dobio od ove zbirke

1. Dior Vernis 223 rov
Mirna, začinjena krema za nokte kakao obojena mlijekom. U jednom sloju može lagano zasjati, u dva sloja se čvrsto uklapa, preklapajući moguće nedostatke prvog. Suši se 20 minuta u dva sloja na bazi + vrhu, otpornost do 3 dana bez komentara.

Ocjena: 5
Cijena: cca 850 rubalja na zlatnoj kartici Rive Gauche
2. Dior Rouge Nude 263 labud
Dior Rouge Nude ruž za usne u 263 Swan je nježne ružičaste boje bez ikakvog bisernog sjaja ili sjaja. Izgleda prilično suho, iako se prilikom nanošenja nanosi mekim tankim slojem na usnama.
Od prednosti koje želim istaknuti:
- za ovu boju ne treba obloga za usne
- ne isušuje usne
- prilično otporan do 4 sata bez grickanja
Nisu primijećene posebne nedostatke. Izbriše se nakon svakog obroka, iako ne u potpunosti, na usnama se osjeća da je ruž tu negdje, ali izvana to više nije vidljivo :)


Ocjena: 5
Cijena: cca 1.500 rubalja na karti Rive Gauche
3. Dior puder četkica za svjetlost - Dior četkica za puder
Četkica izrađena od prirodne hrpe, ručno ubrana za nanošenje pudera i puder temelja. Četkica je vrlo meka, puder se lako otvara i prava količina za nanošenje. Čak sam odustao od svoje omiljene MAC četke :) Prikladna i koncizna crna drvena drška s Dior logotipom. Prilikom pranja nije ostala niti jedna četkica protiv vilice.
Ocjena: 5
Cijena: cca 2000 rubalja na zlatnoj kartici
Sva su sredstva testirana u trajanju od 2 tjedna.
Vaša nadija

Pogledajte video: AMAZING "NO Makeup" Foundation?! Dior Skin Nude Air Foundation DEMOREVIEW! (Travanj 2020).

Loading...