Dekorativna kozmetika

Recenzije Clinique SuperPowder dvostrukog pudera za lice

Moja ljubav je Cliniqueov Superpowder dvostruki puder za lice br. 07!


Dobar dan svima!
Današnji pregled usredotočit će se na Cliniqueov Superpowder dvostruki puder za lice # 07. Poštujem ovaj brand, niti jedan od mojih Clinique proizvoda za šminku me nije uznemirio. Ovo nije postalo izuzetak! Puder sam uzela za toplo vrijeme umjesto gotovo pudera šminke SPF 15 br. 01, jer potonji je bio vrlo svijetao. Proizvođač tvrdi da se kompaktni puder s dvostrukim djelovanjem može koristiti kao podloga za šminku ili za prilagodbu šminke u bilo kojem trenutku, daje mat finiš, ne uzrokuje akne. Zadnji je za mene jedan od najvažnijih uvjeta) Također, ovaj puder za suhu kožu, koji je moj nedavno bio ... Pa, krenimo!
Slučaj, klasični Klinikovsky - malahit. Jednostavno, ali pouzdano, držanje ga se ne boji da ga možete slomiti, kao proizvod u prethodnom postu. Kućište se otvara pritiskom na gumb, može se otvoriti za najmanje 90 stupnjeva, barem za 180 stupnjeva - gornji dio (kapa) ne visi s ogledalom, već samouvjereno održava postavljeni položaj, što je za mene vrlo prikladno, kao i prisutnost velikog ogledala. Prašak čvrsto steže. Ni pad s visine od 1 m nije ju otvorio - jednom sam je imao.
Dolazi s spužvom ... Spužva poput spužve). Koristim ga samo, čak i misao nije bila zamijeniti je drugom ili četkom.
Prah je vrlo fino mljeven, srednje komprimiran, tipka se vrlo lako.
Tekstura je osjetljiva, svilenkasta. Na sljedećoj fotografiji malo sam je zasjenio s dva pokreta, čini mi se da su njegova svilenost, mekoća i koliko je blizu kremi, posebno vidljivi (barem tako je osjećam):
Puder leži na licu laganim velom, neće sakriti posebne nedostatke, ali može se nositi s manjim crvenilom s praskom, ton lica će se čak izliti, dati mu zdrav izgled i čak lagani sjaj (možda onaj posljednji koji vidim). Odmah nakon nanošenja lice je lagano baršunasto, ali nakon nekoliko minuta skupljanja puder postaje potpuno nevidljiv!
Eto, sada golog lica i pudera:
- u prirodnom svjetlu
pod umjetnom rasvjetom
Puder ne naglašava piling, a ponekad ih imam jer sada koristim Skinoren. Pore ​​se ne začepljuju. Zbog toga sam odbio tonske kreme, jer akne od njih popele su se još više. I s ovim prahom (dobro, kao i nekim proizvodima za njegu kože) akne su postale rijetkost.
Trajnost pudera je predivna, traje cijeli dan na mojoj koži.
Nema mirisa, ni u kom slučaju ne mogu ga uhvatiti ili ne prepoznajem.
Pa, na kraju, fotografija snimljena nakon konačnog skupljanja pudera (htio sam to učiniti za 15 minuta, ali okrenuo se i učinio to gotovo sat vremena kasnije, leglo)


Moja ocjena: 5 +++ (Clinique-volim te!).
Trajanje upotrebe: gotovo pola godine.
Trošak: oko 1300 rubalja.
Hvala na pažnji
Nadam se da je netko pomogao u izboru.
Tvoja, Alishka.

Pogledajte video: FULL COVERAGE POWDER?! Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation & 15DOF ANNOUNCEMENT! (Travanj 2020).

Loading...