Njega kozmetike

Sočna vojvotkinja - Fruttini krema za ruke od breskve i kruške


Pozdrav svima!
Današnji post bit će o maloj, ali neizostavnoj stvari za mene - kremi za ruke koristim kreme za ruke uvijek i svugdje, tako da je iskustvo, da tako kažem, već sjajno! Nedavna kupnja, markirana krema od kruške i breskve Fruttini, nadopunila mi je kolekciju kreme za ruke.

sastojci:

konzistencija:

Moje mišljenje: Krema se prodaje u prikladnoj epruveti s volumenom od 50 ml. Poklopac cijevi naslanja se natrag, tako da nema rizika da je izgubite. Volumen, iako mali, ali potrošnja kreme je prilično mala. Osim toga, takvu malu cijev je prikladno nositi u torbici. Krema ima prilično tekuću konzistenciju gel-žele, dobro se širi na koži ruku, apsorbira se vrlo brzo, ostavlja osjećaj hidratacije i učinak baršunaste kože. Ovaj učinak traje dovoljno dugo, tako da nema potrebe nanositi drugu količinu kreme. Glavni razlog zašto sam kupio ovu kremu je bio njen okus. Aroma vrlo sočne i zrele kruške, ukusne slatke vojvotkinje od breskve nije primijećena. Aroma se osjeti prvih nekoliko minuta, a onda postoji samo nagovještaj nečeg voćnog, što uopće nije neugodno.
Krema je deklarirana kao hidratantna, stoga, naravno, neće riješiti ozbiljne probleme kože ruku. Ali kao svakodnevni proizvod za njegu svakog dana - super!
Na redu je još nekoliko "ukusnih" krema za ruke: trešnje i čokolada, pasivno voće i đumbir, samo trešnje, jagode i carom ... pa, baš za svaki ukus za ljubitelje voćnih poslastica!
cijena: oko 2 eura
Period ispitivanja: 3 tjedna
Ocjenjivanje: 5

Loading...