Vrsta boje i stil

Kozmetičari, pomozite mi da se nađem

Pozdrav, lijepe djevojke!
Koliko se sjećam, oduvijek sam voljela šminku u stilu nude. Za mene je ovo win-win opcija. U mojoj kozmetičkoj torbici nećete naći niti jedan ruž u svijetlim nijansama, a doista nijanse koje nisu gole. Ne zato što ih ne volim, nego zato što se samo bojim uzeti ih. Koristila sam samo 2 puta crveni sjaj i fuksiju ruž, pa čak i tada samo zato što je slika naručila
Što se tiče sjene, ovdje je malo lakše, u izboru prvenstveno polazim od boje očiju. Ali ponekad sam primijetio kako mi shema boja baš i ne odgovara. Na primjer, izbjegavam tople smeđe nijanse, ali više volim hladne boje. Ali je li tako?
Što se same slike tiče, uvijek sam u vječnoj potrazi. U posljednje 3-4 godine neću moći računati koliko sam puta obojao kosu, promijenio frizure ili stajling. Nešto nije cijelo vrijeme sretno. A zašto?
Ili je možda cijela poanta u tome što jednostavno ne poznajem svoj tip boje? Tko sam ja Zima, jesen, proljeće, ljeto ili križ između krokodila i hipopotama?
Djevojke, pomozite mi da se nosim s tim, ali istodobno savjetujte što mi odgovara? Koje nijanse treba preferirati u šminki itd.
Bit ću vam vrlo zahvalna!
O sebi:
Za početak, pola sam Moldavac, napola Ukrajinac. Od tate (on je Moldavac) dobio sam gotovo sve: tamnu kosu, smeđe oči, široke obrve (koje, nažalost od nepravilnog pljeskavice, više ne rastu), žuti ton kože, ali koža je prilično blijeda i lagana - neka vrsta punđe, ali to je tako. Ova blijeda, upravo ono što sam naslijedila od majke. Štoviše, kad sam bio mali, bio sam vrlo mračan, ali s godinama je ta brbljavost nestala, baš kao što su nestale mnoge očinske osobine i moja se majka počela pojavljivati. Moja koža jako lagano porumeni, ne rumeni i gotovo odmah poprimi boju tena. Ali uz sve to ne volim sunčati se i izlagati kožu suncu. A sada još malo o očima i kosi.
Oči su mi se također promijenile, u djetinjstvu (vjerojatno do 12 godina) moje su oči bile tamno smeđe, gotovo crne, ali s godinama su postale svjetlije.
U hladu imam ove
U umjetnom svjetlu
Kosa mi je tamna, smeđa, prirodna boja je prilično gusta, ali na suncu su crvenkaste boje. Moj vječni problem je što imam jako jak pigment u kosi i obojat će me u hladnu hladovinu, kao što to uvijek želim, majstorima pravi probleme, jer nakon slikanja ipak dobijem ovaj crveni ton.
Na ove dvije fotografije boja kose je što bliže mojoj prirodnoj.
Fotografija 1 Fotografija 2
A sada ću vam pokazati svoju idealnu hladovinu, o kojoj sam uvijek sanjao, ali da bih to postigao morao sam jako mučiti kosu
Fotografija 3
Bila je i glupo plavuša, kosa joj je bila razmažena do nemogućnosti. Godina je bila 2008-2009. I još uvijek se moja kosa liječi od tih učinaka.
Fotografija 4
Nakon ove noćne more, morala sam obrezati kosu i za početak je obojiti u tamnu plavu boju (ova nijansa je bila na meni otprilike 3 mjeseca, od tada majstor jednostavno nije mogao doći do tona)
Fotografija 5
Pa, nakon toga - idemo! Različite varijacije karamele i zlatne boje
Fotografija 6.Fotografija 7Fotografija 8
Još dvije godine hodao je s dugim praskom, također različitim varijacijama i nijansama
ovo je jedan od dva slučaja kada sam nosio crveni sjaj
Fotografija 9Smatram da je ova nijansa kose za mene najuspješnija)
Fotografija 10i ovdje sam jako preplanuo, slučajno sam takav tek nakon dolaska na more, a onda ne po svojoj slobodnoj volji
Fotografija 11.
Evo nekoliko primjera s kratkom kosom
Fotografija 12.Fotografija 13
I to je sve u zadnje 4 godine (tačnije, ovo je trećina onoga što je bilo)
I na kraju, ono što trenutno imamo. Kosu su morali rezati do ramena (zbog zdravstvenih problema počeli su vrlo obilno ispadati). Od korijena do pola - njegova izvorna nijansa, a vrhovi su svjetliji za 1-2 tona (dajte malo crvenog pigmenta)
Fotografija 14Fotografija 15
Poslušat ću sva vaša mišljenja i želje!
nadati se
Meni na VAS

Pogledajte video: 'Ruby ide na put' HR titl (Travanj 2020).

Loading...