Lakomanyak

OPI lakovi za nokte

Ova mala kolekcija crvenih boja djelomično je odabrana prema swatchu, dio je nabavljen u nadi da ću nositi crveno, a intuitivno steći tamnije nijanse, budući da sam se bojao čiste crvene poput vatre

OPI NL N25 Velika jabuka crvena

Tekstura kremne mliječi, malo tekućine, leži točno od prvog sloja, ali slobodni rub prolazi kroz njih, a dva daju punu boju, kao na swatchu. Za mene je to čisto crvena boja, u usporedbi s "votkom", boja je malo toplija i ne doživljavam je tako - nisam navikla ... Dugo ne bih mogla ni nositi pediker ... Evo, ista je, ponavljam, čisto crvena, koju ja pa se bojim))
Suši se dovoljno brzo, na silu se istroši nekoliko dana, a zatim se savjeti obrišu. Na pedikuri je drugi dan bio mali čip (!). Izbriše se lako, s velikim brojem diskova uronjenih u IDL.

OPI NL R55 Vodka i kavijar

Ova nijansa crvene "moje" crvene boje je 100% puna!
Tekstura je ista kao i kod "jabuke" - krem ​​žele, lako se širi na noktima, ne trne se, ravnomjerno se polaže. Ova crvena ima hladan ton, na prvom sloju daje jasno crvenkastu nijansu, na drugom boji, kao na swatchu. Otpornost ovog laka je nešto duža od “jabučne” - tri dana i vrhovi se brišu. Uklanja se na isti način.
usporedba u bocama - pokušao sam prenijeti razliku u tonu na lijevoj "jabuci", na desnoj "votki"
a na noktima - jabuka s lijeve strane, "votka" s desne strane
dvostruka manikura (gdje mogu vidjeti koju?)
Ocjenjivanje: oba laka 5 s plusom za teksturu i boju!
cijena: oba 300r

Loreal Color Riche br. 404 Scarlet Vamp

dnevna svjetlostsjenas bljeskalicomOvaj lak me zainteresirao za recenzije s četkom i samo sam htio isprobati novi proizvod. Pa, s paletom imamo potpuni neuspjeh - samo nijanse i nijansa ((
Tekstura je čista jelka, tamno crvene vinske nijanse. Odlično se uklapa! A četkica je jednostavno veličanstvena - kao što su to učinili i za mene)) Kad je donesete na kutikulu, izvlači ravnomjerno polukrug i ništa ne treba čistiti. Daje boju u dva sloja, kao u swatchu, a kakva bi tekstura žele trebala biti, malo otkriva slobodni rub. Otpor - održava se par dana, a zatim se briše sa vrhova. Lako se briše, ne mrlje pločicu na noktima. Čuo sam za "bubljanje" laka - moj je savršen u svakom pogledu!
procjena on je 5 plus!
cijena:165 r dionica

Golden Rose Paris br. 64

Ovaj lak je vrlo guste kremaste teksture, može se položiti točno od prvog sloja, ali za zasićenost boja stavim dva. Doduše, vrijedi se naviknuti na četkicu - vrlo je meka - stavila bi minus za to, ali ako bi mu četkica bila malo čvršća, ona bi podmazala lak.
Boja je vrlo zasićena, tamno crvena s hladnim podtonom, a zbog teksture izgleda puno gušće i tamnije od prethodnog laka, ali kad trepere u bočicama oni su poput "braće i sestre", ali GR je malo tamnijiali na noktima zbog teksture izgledaju potpuno drugačije - tekstura žele daje noktima prozirnost i staklast izgled, a krema ima dubinu i zasićenost.
sjena na suncuprocjena njega tvrdo 5
cijena:50 rub

Avon "Matte" crveni baršun

Ovaj lak je kupljen i prije moje „opsjednutosti“ lakovima, i u većoj mjeri, za testiranje mat finiša.
Lak je gusta kremasta tekstura s najviše, bez obzira na sve, mat efektom. Suši se odmah. Zbog teksture može naglasiti hrapavost nokta - zahtijeva Reggfiller kao bazu. Boja - hladno vino, s puno zlatnog svjetlucava, koji laku daje toplu notu i smeđi ton pod umjetnom rasvjetom i pod određenim kutom. Trajnost se ne razlikuje od mat braće - dan, ne više, tada se trlja na vrhove noktiju.
da bih bolje prikazao boju, istaknuo sam jedan prst vrhom - ponekad ga nosim))
u hladu / na suncu

procjena njega 4 s minusom i samo za boju ...
cijena:160 rub
A usporedba na tratinčici - o MaybellineNY # 16 laku je napisana ovdje, ali ja ću dodati da je ova crvena s plavim podtonom i najmanjim svjetlucavom koja daje dubinu nijansi.
Da sumiram, reći ću - ipak, shvatio sam da mi hladni podton odgovara više od toplog i mnogo mi je ugodnije kad ga nosim
Izgleda da je potraga za crvenim lakom gotova - vodka i kavijar za mene će ostati savršena nijansa u kombinaciji sa savršenom teksturom
Hvala svima na čitanju
Tvoja, Katerina
PS: Napokon sam se sabrao sa mislima da napišem timski post, jer to za mene nije uobičajena stvar)) kako vam se sviđa ovaj format? ili nastaviti solo postove?

Pogledajte video: Omiljeni. . i oni drugi lakovi za nokte! (Travanj 2020).

Loading...