Lijepa kosa

Želatinski šampon

Pozdrav svima) Želim s vama podijeliti recept za želatinski šampon koji kosi dodaje volumen. O maski s ovim sastojkom već je pisalo, ali bez šampona.
Trebat će nam:
1. jestiva želatina
2. Cvjetovi kamilice
Priprema:
Kamilicu prelijte kipućom vodom (uzmem običnu šalicu i na nju ulijem 3/4 kipuće vode i tamo ubacim 1 žlicu kamilice). Ostavimo inzistirati 15-20 minuta, ako ima vremena, onda možete pričekati pola sata. Nakon što infiltriramo infuziju na gazu i tamo ulijemo 1 žlicu želatine (prema mojoj duljini do stražnjice). Što je kosa kraća, potrebno je manje želatine. Temeljito promiješam da nema grudica, ako se jednostavno ne dogodi, stavim ovu otopinu u vodenu kupelj kako se brzi otopi ne bi mogli otopiti kvržice.
Na kraju dobijemo takvu tvar:
Sada u ovo dodamo 1-1,5 žlica šampona, ja dodam šampon Natura siberica šampon za obojenu i oštećenu kosu, stavim na kosu, na korijenje i stojim 5 minuta. Nakon pranja nanosim bilo koju masku bez utjecaja na korijenje i balzam.
Jučer sam imao težak zadatak: oprati puder)) Jutros sam bio previše lijen da operem kosu i koristio sam ovaj "suhi šampon". Usput, imajte na umu za plavuše: savršeno maskira preraste korijene)))
Fotografija prljave kose:
Pa, rezultat fotografije: foto - osvjetljenje kuće bez bljeskalice
Sva zabavna mala pjesma o kosi)) Hvala na pažnji))

Pogledajte video: Kako sprečiti opadanje kose. MakeupRSaveti (Travanj 2020).

Loading...