Lakomanyak

Recenzije boje noktiju Chanel Le Vernis

Pozdrav)
Od dolaska jeseni, želim vam pokazati jednog od svojih najvrijednijih predstavnika, Chanel Pirate

Uvijek se ugodno iznenadim kad slikam njihove nokte. U boci lak djeluje puno tamnije, a pod jakim svjetlima ili pod nasumičnim zrakama sunca treperi poput zvijezde (iz nekog razloga imam trajne asocijacije s crvenim zvijezdama Kremlja iz Metroa 2012)
Čista voda, rubin, prozirna i zvučna boja razveseli su čak i kišnog dana.
Izgleda vrlo lijepo na vrlo blijedoj koži, ljeti, na primjer, ne mogu ga uopće koristiti, a na jesen pristaje gotovo sve.
Općenito, prošla jesen Chanel mi je bio duh najbliži. Dobio sam puno od te kolekcije i sretan sam što ću ove jeseni nabaviti svoje blago. Jedino što je stisnulo novac bio je Chanel mat top, koji je objavljen u sklopu kolekcije i ušao u stalnu kolekciju. Samo zato što već imam jedan mat top, koji koristim ne više od jednom godišnje) Očito je da je Chanel zadesila istu sudbinu. Stoga, mat verzija, pokazat ću vam u nastavku ne s domaćim vrhom, već s Orlyjem.

Jedina frustracija, naravno, je izdržljivost. Lucky Chanel, u principu, ne razlikuje se po trajnosti mojih noktiju, a ovaj je općenito na prvom mjestu po smrtnosti. Njegova ljepota dovoljna je za točno jedan dan, navečer već možete pronaći mutne savjete i mikro čips.
Da budem iskren, ne smeta mi mnogo, zbog ove boje spremna sam na bilo kakvu žrtvu) Stoga, nemojte se nervirati ocjenom 5. Stvarno mislim da boja vrijedi. A kvaliteta, da, prva tri ...
Cijena: oko 1000 rubalja.
ORLY Matte Top
Kao što je već rečeno, rijetko ga koristim, ali prikladno)
Vrh je vrlo ugodne konzistencije, umjereno tekuć, ali dovoljno gust da se ne širi, već ležite tamo gdje trebate. Obavezno protresti prije upotrebe, jer ako se to ne učini, neće se matirati), već poslužiti kao običan vrh. To mi se danas dogodilo. Bilo je više od šest mjeseci, na nokte sam nanosila sloj - ništa. Samo sjaj. Nakon nekog vremena, primijenio sam još jedan i opet ne djeluje. Tada sam pogodio da se tresem. I ops! Sve je dobro. Istina, takva se torta nije osušila prokletih 40 minuta))), ali zapravo, ako me pamćenje služi, u jednom sloju za 2 sloja laka osušila sam se negdje pola sata.

ahhhh) stvarno izgleda sjajno ?! iz nekog razloga me Šangaj podsjeća. Istina, nikad nisam bila tamo))) ali dobiva se vrlo karakteristična manikura

Ocjena: 4
Cijena: oko 420 rubalja.
Ugodno kupite!

Pogledajte video: NOVI ESSENCE LAKOVI ZA NOKTE. JESU LI DOBRI? - TEST OD 6 DANA! (Travanj 2020).

Loading...