Dekorativna kozmetika

Dior 5 Couleurs dizajnerska svestrana recenzija artističke palete

Dobar dan, ljepotice!
S početkom jeseni pojavljuju se brojni problemi povezani s učenjem, a vremena postaje katastrofalno kratko. Vrijeme nije dovoljno ne samo za kozmetičara, već čak i za obrok. Ali danas je bio vrlo rijedak slobodan dan i zato vam mogu reći o mojoj jedinoj paleti sjena.

Htjela sam ove sjene čim sam ih vidjela u jednom video vodiču o šminci od Diora. A u dalekom i toplom lipnju, zloglasnom akcijom u filmu Letual, još sam ih stekao.
Paleta se sastoji od pet ćelija:
1. Baza je prozirna bijela pjenušava boja
2. Glavna boja palete je svijetlo ružičasta s vrlo mekom, blago kremastom teksturom.
3. Najsvjetlija boja je ljubičasta s raznobojnim iridescentnim česticama. Koristim ga za potamnjivanje ugla, ali možete ga nanijeti i na cijeli kapak - također će biti lijepo, ali ovo je večernja šminka.
4. Sjaj. Nanijela sam ga prstom na gotovu šminku. Na suncu treperi vrlo lijepo i stvara efekt leda na očima.
5. Eyeliner. Tamna boja patlidžana, gotovo crna. Nije mi se baš svidjelo, iako možda jednostavno ne znam kako to koristiti. Ako zatvorite oči njime, to se može utisnuti.
Zadovoljan sam kupnjom. Sjene se dobro uklapaju i na suh i na mokri način. Uključene su 3 spužve i četkica za eyeliner.
Nose se dobro do večeri, a po vrlo vrućem vremenu, kakvo smo imali ovog ljeta, mogu se malo ugurati u nabore stoljeća, kojih imam prilično puno. Oči nisu neugodne. Općenito, sjene su za mene svečana opcija, ali svakodnevno imam maskaru i eyeliner)
A sada šminka. Molim vas da se ne kunete puno, kad prvi put fotografiram nešto samostalno, a teško je držati težak fotoaparat na ispruženim rukama
Podnesena baza
Na cijelu kapku stavite sredinu palete
Zatamnjen ugao
Dodani sjaj i eyeliner
Bez lešine
Razdoblje ispitivanja: 3 mjeseca
Cijena: oko 2700
Ocjena: 5- (za eyeliner)
Hvala na pažnji. Budi lijepa!

Loading...